coafura de mireasa craiova

Când vine vorba de frumuseţe, este foarte greu să faci o alegere corectă. Astfel că ne-am gândit să îţi dezvăluim unul dintre cele mai bune saloane de coafura mireasa Craiova în ce priveşte coafurile de mireasă, machiajul şi tratamentele de păr pe care aceştia le pun la dispoziţie tuturor clienţilor, dar şi motivele pentru care merită să îi alegi.

Orice femeie, indiferent de motiv, îşi doreşte să aibă o coafură inedită. Dar atunci când ziua nunţii se apropie? Dacă eşti din Craiova, nu te împacienta. Îţi dezvăluim un truc care te poate ajuta să ai cea mai frumoasă coafură pentru nunta ta.

De aceea, astăzi vorbim despre coafurile acelea senzaţionale care iau ochii tuturor, despre tine ca femeie, despre cum să alegi un salon de înfrumuseţare şi de ce contează foarte mult să te pui pe tine pe primul loc şi să citeşti recomandări întotdeauna despre salonul pe care îl alegi. Căci ştim cu toate, la nunţile noastre noi ca mirese suntem cele mai improtante. Aşadar e clar că atunci când în prim plan eşti tu ca mireasă, ai nevoie de cel mai îndrăzneţ stilist care să te scoată din anonimat.

Află de ce Mara Contor Academy este locul perfect pentru orice tip de coafură, machiaj, extensii şi gene!

În primul rând un lucru foarte important între hairstylist şi client este că trebuie să existe încredere că face ceea ce trebuie. Când vorbim despre Mara Contor Academy, vorbim despre Mara Contor – Owner-ul acestui salon infrumusetare Craiova cu o experienţă de peste 10 ani şi cu o echipă calificată să îţi ofere cele mai în vogă modele de coafuri, trendy, spectaculoase, ca să te simţi ca o adevărată prinţesă, iar asta se întâmplă în salonul lor fără să fie neapărat o ocazie specială. Totul e să spui ce îţi doreşti, iar pe lângă dorinţele pe care le ai, ei îţi îndeplinesc cu mult mai mult cerinţele, pundându-ţi la dispoziţie şi o mulţime de alte servicii auxiliare: printre care se numără extensiile de păr, machiajul, genele, etc. Mara Contor Academy înseamnă pentru mulţi craioveni, mai mult decât o coafură frumoasă, ci anume o experienţă pe care să nu o uiţi curând şi să te reîntorci cu drag.

Cum reuşeste Mara Contor să ofere servicii deosebite în salonul ei din Craiova?

Primul pas pe care l-a făcut după experienţa acumulată de-a lungul anilor a fost să facă în permanenţă cursuri noi ca să ţină pasul cu noile tendinţe şi exclusiv cu cerinţele clientelor. Astfel că orice dorinţă a fost îndeplinită de către ea sau echipa ei. Ca să ofere cât mai mult timp miresicilor, Mara şi-a format o echipă focusată pe nevoile lor.

Astfel că astăzi se bucură de cele mai multe aprecieri din partea fostelor miresici care i-au trecut pragul salonului. Iar ca să aibă un meniu de salon complet, s-a gândit că achiziţionând accesorii pentru coafuri în vogă, o să aducă un plus şi o altă valoare coafurilor pe care le face. Şi aşa a şi fost!

Însă cel mai important motiv pentru care toate miresele sunt fericite odată ce au ajuns în salonul ei, este că pune pasiune şi se implică cu adevărat în tot ce face. Hairstyling-ul o defineşte, salonul şi echipa în schimb o ajută să îşi ducă visul mai departe: Acela de a oferi tuturor mireselor cea mai frumoasă coafură în ziua nunţii lor.

Mara Contor Academy – Frumuseţe pentru viitoare mirese fericite

Astfel că dacă eşti mireasă şi îţi doreşti o coafură pe care să nu o uiţi posibil toată viaţa, tot ce trebuie să faci este să alegi salonul care îţi poate oferi cele mai bune servicii, care îţi iau în considerare dorinţele şi te ajută să străluceşti.

Mara Contor Academy este formată din: Mara, Gabriela, Andreea, Alexandra B., Alexandra I., Ileana, Adrian şi Iulia. Această echipă îţi oferă servicii de frumuseţe începând de la: manichiură, pedichiură, cosmetică, make-up şi coafură, ca tu să fii o mireasă fericită.

Mara Contor Academy  înseamnă frumuseţe, pasiune şi mult bun gust. Lucru pe care nu îl vei găsi în mod normal la toate saloanele, şi asta pentru că acest salon pune înainte de toate pe primul loc – doar nevoile tale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here