Cum si cand ai intrat pe forumul Miresici.ro?

Primul meu contact cu Miresici a fost prin 2007. Nu intrasem in febra pregatirilor, desi aveam data fixata, dar voiam sa ma documentez, sa vad rochii, torturi, buchete.

Si urmarind „din umbra” o conversatie pe unul dintre topicuri, am avut ceva de spus si asa a inceput totul. Petreceam foarte mult timp pe topicurile de Diverse, mai mult observand in ultima perioada (de dupa nunta) decat postand.

Intr-o zi, am primit un mesaj privat prin care eram intrebata daca vreau sa fiu moderatoare. Am acceptat topaind de bucurie, nu ma asteptam sa se gandeasca cineva la mine ca la un psobil moderator.

Pana la urma, eram un simplu user a carui nunta trecuse, dar care simtea ca inca mai are ceva de invatat de la aceasta comunitate. Acum, de cand sunt moderator, vad un pic altfel lucrurile. Ma simt responsabila de particica mea de forum si am grija de ea cu drag.

Ce ti-a fost de ajutor in organizarea propriei nunti? Intuiesti ca iti va fi de folos in viitor?

La vremea aceea, m-a ajutat mult forumul. Mi-am facut playlist inspirata din postarile fetelor, ideea de buchet de pe Miresici am luat-o, iar paharele mirilor le-am facut chiar eu, tot ghidandu-ma dupa alte miresici care si le facusera la randul lor. Si cred ca-mi va fi de folos si in continuare pentru ca ne gandim la un bebelus si stiu ca voi gasi multe informatii in acea parte a forumului.

– Citeste restul interviului cu moderatoarea Miresici numai in editia de iarna a revistei Miresici, din 17 decembrie 2012 la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here