Daca ai un bust mare

EVITA rochiile cu decolteu drept si foarte inalt, precum si decolteul in forma de V care este format de bretele prinse la ceafa.

ALEGE rochiile cu decolteu in forma de inima sau de V simplu, cu bretele pe umeri. Cel mai bine e sa fie un decolteu simplu, care nu are detalii in zona bustului.

Daca iti doresti ca rochia de mireasa sa aiba corset, trebuie sa alegi un sutien potrivit si sa ai grija ca partea de sus a rochiei sau a corsetului sa acopere o mare parte din bust. Un bolero chic poate fi de asemenea o alegere buna.

Daca ai un bust mic

EVITA rochiile cu decolteu adanc.

ALEGE rochiile cu decolteu drept sau in forma de V, dar nu foarte adanc. Detaliile din zona bustului te pot ajuta mult, deoarece creeaza volum: flori, volane, cristale, jabou, dantela brodata etc. Si rochia fara bretele e o solutie buna.

Atentie la sutien, care trebuie ales in functie de decolteul rochiei: neaparat sa fie prevazut cu burete, dar daca decolteul este drept, si sutienul trebuie sa fie la fel; aceeasi regula este valabila si in cazul rochiilor cu decolteu in V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here