Rochia de mireasa pentru personajul Bella a fost realizata de creatoarea de moda americana [Carolina Herrera][1] si va fi vanduta incepand cu anul 2012 in reteaua de magazine CHNY. Deocamdata nu se stie cat va costa sau in cate exemplare va fi scoasa la vanzare.

Carolina Herrera a declarat ca a lucrat la crearea rochiei timp de sase luni si a luat in considerare descrierile autoarei Stephenie Meyer din cartea pe baza careia s-a realizat cel de-al patrulea film din seria Twilight.

“Am vrut sa creez un moment magic pentru nunta lor. Bella este o fata inocenta, care si-a gasit prima ei mare dragoste. In aceasta scena, este vorba de dragoste, de magie”, a declarat Carolina Herrera la premiera filmului, intitulat Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I.

Rochia este confectionata din matase, are [maneci lungi][2] cu detalii din dantela Chantilly, decolteu in V si spatele decoltat, acoperit cu dantela si cu un sir lung de nasturi imbracati. O replica a acestei rochii, dar realizata din satin, e deja disponibila in magazinele Alfred Angelo ([www.alfredangelobridal.co.uk][3]), la pretul de 799 dolari.

– Creatiile Alfred Angelo sunt disponibile si in Romania, in magazinul Decosta din Bucuresti- contact [AICI][4].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/colectia-carolina-herrera-sezon-2012
[2]: https://www.miresici.ro/articole/10-tendinte-pentru-rochiile-de-mireasa-in-primavara-2012
[3]: http://www.alfredangelobridal.co.uk/company/homepage.aspx
[4]: http://www.decosta.ro/contact.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here