“Vreau sa-mi ascund coapsele” – Majoritatea rochiilor de mireasă îți ascund picioarele însă trebuie să eviți rochiile de tipul ”sirenă” care îți scot în evidență șoldurile prea late.

„Vreau să pară că am un bust mai mare” – Rochiile drapate sau cu volane în zona bustului vor crea volum, la care poți adăuga de asemenea un sutien cu pernuțe de silicon dacă ai sânii mici sau doar cu sistem push-up.

[*Alege rochia in functie de forma corpului*][1]

„Vreau să par mai înaltă” – Rochiile de mireasă cu talie empire crează impresia unui picior mai lung. Dacă alegi o rochie de tip ”princess” vei părea și mai mică de înălțime, așa că orice model de rochie cu fusta cât mai dreaptă te va avantaja.

„Vreau să îmi ascund brațele plinuțe” – Rochiile de mireasă cu mânecă din dantelă sunt foarte chic și nici nu te vei simți prea încărcată. Evită mânecile scurte care îți vor scoate și mai mult în evidență brațele.

[*Alternative fermecatoare la rochia de mireasa*][2]

„Vreau să îmi ascund burtica” Evită rochiile mulate sau tip ”sirenă” și alege o rochie cu corset și o fustă mai înfoiată care să dea impresia unei talii mai subțiri. Folosește și o panglică închisă la culoare în talie.

„Vreau să creez impresia unei talii mai subțiri” Nu va fi foarte greu să creezi acest efect, dearece majoritatea rochiilor pun în evidență talia sau creează impresia că ai o talie mai subțire din cauza fustei înfoiate. Cu ajutorul unei croieli ”empire” poți să ascunzi foarte ușor această problemă.

[*Ce decolteu se potriveste corpului tau*][3]

„Vreau să îmi ascund bustul prea mare” – Alege o rochie cu decolteu cu umeri lăsați care îți va pune în evidență gâtul și umerii și îți va ține bustul frumos.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/alege-rochia-in-functie-de-forma-corpului
[2]: https://www.miresici.ro/articole/alternative-fermecatoare-pentru-rochia-de-mireasa
[3]: https://www.miresici.ro/articole/ce-decolteu-se-potriveste-corpului-tau

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here