Doi designeri canadieni au creat o rochie de mireasă mai deosebită, care dezvăluie într-un mod inedit sentimentele celei care o poartă.

*Citește și: [Cea mai apetisanta rochie de mireasa din lume][1]*

Ce face de fapt această rochie? Ea are încorporat un sistem de monitorizare a bătăilor inimii, a mișcării și a respirației celei care o poartă, iar măsurătorile activează niște luminițe LED plasate strategic în formă de floare, pe rochie.
”Prin această rochie culegem date psihologice pe care le expunem, ca să nu fie nimic ascuns. Îți dezvăluie adevăratele sentimente.”

*Citește și: [Alege rochia in functie de forma corpului][2]*

Sperăm să nu se întâmple vreun accident din cauza suprasolicitării circuitelor, cine știe câtă presiune simt cu adevărat miresele?
Se pare că rochiile high tech sunt la modă anul acesta. Alți designeri au creat o rochie care devine transparentă atunci când cea care o poartă este excitată.

*Citește și: [Cele mai ciudate rochii de mireasa][3]*

Carrie Underwood a purtat la premiile Grammy o rochie care a folosit tehnologia LED pentru a proiecta imagini pe material.
În 2010 au fost create rochii de unică folosință, care se dizolvă în apă după ce sunt purtate.
Și Barbie a intrat în era high tech, de curând aceasta a primit o rochie cu tehnologie LED care le va permite fetițelor să deseneze diverse tipare pe rochia ei. Păpușa va intra în vânzare din luna august.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cea-mai-apetisanta-rochie-de-mireasa-din-lume
[2]: https://www.miresici.ro/articole/alege-rochia-in-functie-de-forma-corpului
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-ciudate-rochii-de-mireasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here