Agitația, stresul și emoțiile nu-ți dau pace în ajunul nunții, influențându-ți frumusețea. Pregătește-te din ajun și lasă noaptea să fie un sfetnic bune pentru [ten][1], corp, păr, și nu în ultimul rând, psihic!

Ritual relaxant

Pregătește-ți baia cu săruri de lavandă și spumă, stinge lumina și aprinde lumânări parfumate, apoi cufundă-te în apă și încearcă să alungi [gândurile apăsătoare][2], înlocuindu-le cu idei pozitive (dar nu referitoare la [nuntă][3] ci, mai degrabă, la luna de miere!). Te tentează un pahar de vin? Mai bine nu, riști să te trezești cu [ochii][4] umflați!
Nu sta în apă mai mult de jumătate e oră; probabil ți-ai făcut deja manichiura și nu vrei să înceapă să se ciobească. Ți-ai pus gel sau ai optat pentru [lac semi-permanent][5]? Tot n-ar trebui să stai prea mult, pielea se încrețește la un moment dat.

Măștile frumuseții

Cât te relaxezi în cadă, profită de faptul că ți se deschid porii și aplică pe [față][6] o [mască][7] de curățare (dar numai dacă ai mai folosit-o anterior și ești sigură că pielea nu va reacționa negativ) sau un tratament pentru strălucire. Apoi clătește-ți fața cu apă rece și aplică o mască pentru hidratare intensă.
Și [părul][8] are nevoie de un tratament special, pentru ca mâine să fie docil la coafat și strălucitor. Spală-l cu un șampon potrivit tipului tău de păr, apoi aplică o mască din aceeași gamă și clătește-l până scârțâie, aplică un produs de hidratare fără clătire, pe părul ud, pentru a menține părul hidratat peste noapte.

Masaj de hidratare

Folosește ulei pentru bebeluși pentru a-ți hidrata corpul din călcâie până la gât – alege unul cu lavandă, pentru a te relaxa și pentru a-ți pregăti un somn liniștit… ca de nou-născut. Apoi spală-ți mâinile și masează-ți și tenul cu o cremă pentru îngrijire nocturnă. Dacă optezi și pentru o cremă de ochi, ai grijă să nu o aplici pe pleoapa mobilă sau arcade, ca să nu te trezești cu ochii umflați.

Ai grijă de mâini și picioare

Hidratează-ți [picioarele][9] cu o cremă grasă și pune-ți șosete peste noapte, astfel încât să te trezești cu călcâie catifelate în zori. Aplică și o cremă de mâini și ulei pe cuticule; mâinile vor fi la un moment dat în centrul atenției și vor fi pozate în prim plan, iar hidratarea va face diferența.

Somn „curat”

Culcă-te devreme pentru a putea „prinde” minim opt ore de somn (bine-ar fi chiar să te culci înainte de ora 10). Scoate din cameră orice dispozitiv care ți-ar putea perturba [somnul][10] și renunță la ideea de a te uita la televizor. Ai grijă să nu fie prea cald în cameră (o temperatură 22 de grade ar fi ideală), pune-ți o pernă (îmbrăcată în mătase ori satin) în plus sub cap și chiar una sub picioare, pentru a îmbunătăți circulația. Nu reușești să adormi? Pregătește-o un ceai de tei călduț, laptele te-ar putea balona!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/7-super-alimente-pentru-stralucirea-tenului
[2]: https://www.miresici.ro/articole/provocari-de-beauty-pentru-viitoarea-mireasa
[3]: https://www.miresici.ro/articole/3-trucuri-pentru-ziua-nuntii
[4]: http://www.cosmopolitan.ro/beauty/beauty-book/remedii-pentru-ochi-obositi-2144365
[5]: http://www.cosmopolitan.ro/beauty/beauty-book/ce-trebuie-sa-stii-despre-oja-semipermanenta-2146342
[6]: https://www.miresici.ro/articole/planul-pentru-un-ten-impecabil
[7]: http://www.cosmopolitan.ro/beauty/beauty-book/mastile-frumusetii-sub-50-de-lei-2141941
[8]: https://www.miresici.ro/articole/7-reguli-pentru-par-sublim
[9]: https://www.miresici.ro/articole/remedii-pentru-picioare-dot-dot-dot-,,supersolicitate
[10]: http://www.cosmopolitan.ro/sanatate/sanatate/cele-mai-bune-pozitii-de-somn-2145140

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here