##Prolog: In care ni se explica miza acestei povesti

Se cunosc de trei ani si jumatate. La o nunta de prin noiembrie 2008, Violeta a prins buchetul – iar in decembrie avea sa-l cunoasca pe Mihai. Vazut dintr-o ocheada, placut din prima, iubit mult, mutat impreuna.

Si impreuna au ramas, de trei ani. Se spune ca oamenii care se inteleg perfect ajung sa si semene foarte bine, intr-un soi de mimetism al fericirii.

Or, Violeta si Mihai sunt exemplele ideale ale unor existente-sincron: au simultan aceleasi expresii, rad la aceleasi glume, se incrunta la fel.

##Actul intai: In care se scrie istorie

E inevitabil: orice cuplu serios, care are o relatie evident solida, se confrunta dupa cateva luni cu tirul unui chestionar venit din partea parintilor, bunicilor, prietenilor, colegilor. Mai mult sau mai putin voalat, toti vor sa afle aceleasi lucruri: „Cand se vor casatori?”, „Oare a cerut-o?”, „Astia cat mai au de gand sa astepte?!” Si, in majoritatea cazurilor, interogatoriul anturajului nu influenteaza mersul lucrurilor.Cand nu e sa fie, nu inseamna ca nu e, ci ca o sa fie mai tarziu.

Pentru Vio a fost sa fie anul trecut, de Craciun. Normal, crede in Mos Craciun, l-a asteptat cuminte si… l-a primit! Inelul adica, cerculetul ala gingas si pretios ce avea sa-i schimbe viata. O astepta frumos langa brad intr-un trandafir, insotit de o superba cerere in casatorie. Pai, putea ea sa il dezamageasca pe Mosu’? Sigur ca a spus Da!

– Citeste restul reportajului realizat de Miresici la nunta Violetei numai in editia de toamna a revistei Miresici, din 14 septembrie la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here