1. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE
Organizatorul concursului este Burda Media Bucuresti S.R.L. cu sediul in str. Buzesti, nr. 85, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J40/2509/11.03.1999, cod unic de inregistrare 11570015, atribut fiscal RO. Concursul se va derula in conformitate cu prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Perioada in care va avea loc acest concurs este 7.05.2014-31.11.2014. Concursul este organizat şi se va desfăşura pe intreg teritoriul Romaniei.

2. DREPT DE PARTICIPARE
La concursul desfasurat pe [www.miresici.ro][1] nu pot participa angajatii companiei Burda Media Bucuresti SRL, ai partenerilor si distribuitorilor autorizati ai acestei companii si nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs implica acceptarea ca numele participantilor sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre Burda Media Bucuresti SRL. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorul trebuie sa isi dezvaluie CNP-ul. Acest lucru ne este necesar pentru a limita si combate posibilitatile de fraudare a sistemului de inscriere. Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

3. MECANISMUL CONCURSULUI
Inscrierea la concurs presupune:
– postarea unui numar cuprins intre 5 si 10 fotografii in topicul de concurs
– inregistrarea pe forumul de pe site-ul [www.miresici.ro][2] prin crearea unui cont
Data limita pentru inscrieri va fi publicata in dreptul concursului.
Participantele care nu au cont pe forum vor fi descalificate.

Participantele trebuie sa indeplineasaca urmatoarele conditii:

1. Sa fi avut sau sa aiba nunta in anii 2012-2014.
2. Sa posteze la topicul de concurs minimum 5 si maximum 10 fotografii personale, care sa le reprezinte in diverse ipostaze si care sa bifeze in mod obligatoriu urmatoarele criterii:
– nu sunt purtatoare de drepturi de autor (in privinta imaginii) care sa impiedice difuzarea lor;
– reprezinta participanta in:
– plan intreg
– plan apropiat
– portret cu zambet larg
– in cel putin 2 tinute diferite (de preferat rochie) care sa sublinieze silueta.
Fotografiile vor trece de preselectia juriului; nu toate vor fi selectate si premiate, ci doar cele considerate de juriu ca indeplinind criteriile necesare pentru acest lucru. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru nici un material insusit in mod ilegal de catre participanti.

3. Sa aiba cont de inregistrare pe forumul de pe site-ul [www.miresici.ro][3].
Participantii isi dau acordul, prin trimiterea materialelor la concurs, ca aceste materiale sa fie postate/ arhivate, cu titlu gratuit (fara nici un fel de obligatie din partea administratorilor site-ului [www.miresici.ro][4]) pe:
– site-ul [www.miresici.ro][5] (cat si pe alte site-uri);
– pe orice alte canale media, daca organizatorii acestui concurs considera necesar acest lucru.

Trimitand un material, participantii sunt de acord cu termenii si conditiile din acest Regulament si se supun acestora, devenind singurii raspunzatori pentru continutul si tipul materialelor trimise. Participantul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest concurs.

4. CONDITII DE VALIDITATE
§ Identitatea specificata reprezentantilor Burda Media Bucuresti prin e-mail sau prin inregistrarea pe site-ul [www.miresici.ro][6] trebuie sa coincida cu cea din bulentinul / cartea de identitate a castigatorilor.
§ Castigatorii vor fi contactati telefonic sau prin email pentru verificarea intrunirii conditiilor de inscriere la concurs.

IMPORTANT! Numele tuturor miresicilor finaliste selectate pentru aparitia in urmatorul numar Beau Monde Mirese vor fi anuntate in forum, la sectiunea dedicata concursului. Castigatoarele vor fi desemnate in urma unui interviu realizat cu membrii juriului (format din echipa redactionala si fotograf), la sediul redactiei. Cheltuielile de deplasare pentru acest interviu indispensabil nu vor fi decontate. In cazul deplasarii castigatoarelor la Bucuresti pentru sedintele foto, trustul Burda Media Bucuresti nu va deconta cheltuielile de transport. Revista Beau Monde Mirese isi rezerva dreptul de a selecta nuntile care vor aparea in paginile sale. Decizia finala si irevocabila apartine editorului. Redactia isi rezerva dreptul sa selecteze participante inscrise si in concursurile precedente, „Tu pe coperta”. Nu se percep comisioane sau taxe pentru nuntile prezentate in paginile revistei. In cazul in care revista decide publicarea fotografiilor personale ale miresicilor, vom solicita fotografului permisiunea scrisa pentru a publica imaginile.

5.PREMIEREA
Juriul va desemna cateva finaliste care vor castiga dreptul de a aparea in urmatorul numar al Revistei Beau Monde Mirese.

Castigatoarele vor fi anuntate pana in data de 31.05.2014

7. RESPONSABILITATE
Prin inscrierea la concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

8. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Prin participarea la concurs, persoanele inscrise sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

9. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de castigatori pentru veniturile obtinute de catre acestia, in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Participarea la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia. Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001. Prin transmiterea datelor personale prin aplicatia concursului, participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a companiei Burda Media Bucuresti SRL.
Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Burda Media Bucuresti SRL, scriind pe adresa Strada Buzesti, nr. 85, sector 1, Bucuresti.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Burda Media Bucuresti SRL.
La cererea participantilor, adresata in scris pe adresa Strada Buzesti, nr. 85, sector1, Bucuresti, organizatorul se obliga:
§ Sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
§ Sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
§ Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
La prima comunicare scrisa cu participantii la acest concurs, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.

11. INTRERUPEREA CONCURSURILOR
Un concurs va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, decizie ce va fi anuntata public.

12. LITIGII
In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la un concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul organizatorului.

13. DIVERSE
Prin inscriere la concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul general si/sau regulamentul propriu unui concurs si vor comunica imediat modificarile la adresa [www.miresici.ro][7].

§ Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la adresa [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here