O mireasă cu rochie ușor nonconformistă și un mire relaxat. Multă lume bună și un taraf de lăutari adevărați. Totul într-un decor shabby-chic, înconjurat de natură, la The Wedding House. Așa se face o nuntă cu stil, stil country-chic!

Cum v-aţi cunoscut?

Ne-am întâlnit la un party care se numea Răpirea din Serai, la Home Mătăsari, în ianuarie 2011.

Cum te-a cerut?

În bucătărie, după ce am mâncat împreună o salată. Pe fundal se putea admira chiuveta cu vase nespălate şi pahare cu urme de vin. Nu se putea mai romantic!

Reacţia părinţilor?

Mama a plâns. Tata a întrebat: cu cine?

Cum te-ai decis asupra rochiei?

Am văzut-o pe site, dar nu o aveau la probă, aşa că am intrat pe net şi am pus degetul pe ce îmi plăcea. Au făcut-o, dar m-au întrebat cu o uşoară stânjeneală: sigur vrei o rochie de mireasă cu bretele negre? Am zis: Îhî.

Cum a fost nunta?

Nunta a fost cel mai neaşteptat şi mai tare eveniment ne-enervant din viaţa mea. Exceptând comentariile răutăcioase ale mătuşii Cornelia. Dar ei nu îi place nimic niciodată. Dacă nu mă credeţi, chemaţi-o la nunţile voastre.

Dar parcă şi mai mult ne-am distrat când am pregătit nunta: păsări de hârtie făcute de mine şi de Ciprian şi agăţate pe aţă invizibilă deasupra mesei, aranjamentele cu lumânări şi panglici de catifea, amestecul de plante din glastre, invitaţia desenată etc.

Unde aţi făcut luna de miere?

Pentru că pregătirile de nuntă ne-au ocupat complet, am apelat la un truc care ne-a făcut să părem mult mai creativi şi mai interesanţi: Luna de Miere Unde Vedem cu Ochii. Practic, ne-am urcat în maşină şi am condus până în Alpii Austrieci. Pentru că nu mergem repede (maximum 120 km/h doar pe autostradă) şi acesta a fost cel mai îndepărtat punct unde am putut să ajungem în săptămâna liberă de după nuntă.

Un gând pentru viitoarele mirese?

Fiţi prezente în moment! Hidrataţi-vă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here