In noaptea de dinainte (mai bine zis vreo doua ore) am dormit in bratele lui Ovidiu. Ne-am trezit la 6, am facut dus, am mancat o nectarina si la ora 9 eram deja coafata si machiata.

La imbracatul corsetului m-a ajutat si el, si soacra, apoi am evadat impreuna cu nasii la sedinta foto la castel, la Hunedoara.

La ora 14:00 am mers la casele noastre, in Simeria, respectiv Calan, unde locuim impreuna de sase ani. Eu, cu rochia lunga si voalul in cap, am fugit pana la restaurant sa vad decorul si sa mai dau ultimele indicatii. Bridezilla din mine!

Pe drum am intalnit motociclisti trecand in alai, au fost vreo 30-40. I-am pupat pe toti si abia am apucat sa mananc o felie de pizza impreuna cu ei, ca am si pornit, pe doua sau patru roti, in costume sau in geci de piele (eu, desigur, cu voalul in vant) catre Parcul Dendrologic, unde primarul a oficiat casatoria civila.

Apoi, la biserica, dupa o slujba frumoasa, ne-am pus o dorinta si am suflat in lumanari. Pe motociclete, in drum spre restaurant, ne-am tinut de mana si ne-am promis ca asa vom ramane mereu, mai ales cand ne va fi greu. Am fost intampinati, pe un covor rosu, cu vulcani de artificii si confetti.

Am ciocnit cu nasii si am spart paharele, sa ne aduca noroc. La ora 00:00, am inaltat 50 de lampioane incarcate de dorinte. La 4:15 s-a adus tortul, iar primii oameni au plecat pe la 5. La ora 6:30 inca se mai dansa… Abia pe la 7 s-a spart distractia, odata cu zorile. Veselia a fost la cote maxime, ce mai!

– Citeste restul povestii Mariei si vezi pozele ei minunate numai in editia de iarna a revistei Miresici, din 17 decembrie 2012 la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here