Esti in febra pregatirilor de nunta si ultimul lucru la care te-ai putea gandi e daca o sa fii sau nu trista dupa nunta.

Deocamdata tot ce-ti doresti este sa se termine cu toata nebunia – si atunci n-o sa mai ai alta treaba decat sa fii fericita. Foarte probabil.

Insa odata aruncat buchetul si revenita din voiajul de nunta, incep sa te framante intrebari precum: si acum?! Ce va fi mai departe? Cat timp ne vom iubi? Chiar vom fi fericiti? Dar daca…?

Aceste intrebari firesti se transforma uneori in indoieli obsedante, chinuitoare, paralizante, care pot provoca acea stare traita dureros si intens, despre care nimeni nu vorbeste, desi multe dintre noi o experimenteaza: depresia post-nuptiala. Insa, asa cum noi suntem langa tine de la primul gand si prima emotie pana la ultimul telefon dat organizatorului de nunti, vrem sa‑ti fim de ajutor si in aceasta situatie.

Si tocmai pentru ca e vorba doar despre o stare, si nu despre o tragedie, vrem sa ai din timp la indemana toate solutiile, astfel ca fericirea ta sa nu fie umbrita de nimic. Mihaela Dumitru, psiholog si psihanalist,a auzit si a vazut multe – asa ca e in masura sa ne ofere un sfat cat se poate de avizat.

– Citeste articolul complet numai in editia de toamna a revistei Miresici, din 14 septembrie la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here