Asadar, afla care sunt regulile unei bune desfasurari si organizari a acestui moment… dulce!

Eticheta impune o mica regie atunci cand vine vorba de „marea intrare a surprizei delicioase”, taiat si servit. Iata cateva dintre lucrurile pe care e bine sa le bifezi:

– Intotdeauna tortul trebuie prezentat pe o masa frumos decorata. Ideal este ca firma de catering cu care colaborezi sa „comploteze” cu personalul de la restaurant si cu DJ-ul, iar tortul sa isi faca aparitia cu lumina stinsa, pe un fundal sonor placut, inconjurat de artificii stralucitoare. *Mitutza, Zana: „Eu am cumparat artificii de 2 minute. E foarte bine asa insa atentie: luati-va si cateva de rezerva!”*
– Protocolul spune ca surpriza serii trebuie anuntata la microfon de catre DJ. Este important ca invitatii sa stie ca urmeaza acest moment si sa fie atenti. Sunt clipe unice in care va impartasiti bucuria si emotia cu cei dragi ai vostri.
– Chiar daca va doriti ca nunta sa tina pana in zorii zilei, este important ca tortul sa fie adus undeva intre miezul noptii si ora 01:00. In acest fel te asiguri ca toata lumea o sa guste cu placere si interesul pentru surpriza dulce o sa fie mentinut.

*Rebe, Printesa: „Noi o sa taiem tortul pe la 12, fiindca petrecerea incepe la 15:00!”*

– Inainte sa taiati prima felie, zambiti frumos fotografului. Unele dintre cele mai reusite ipostaze de la nunta sunt pozele in care mirii apar langa tort. Pentru ca acest moment are loc in a doua jumatate a petrecerii, cuplul de indragostiti este intotdeauna mult mai relaxat, mai volubil, iar instantaneele emana buna dispozitie si fericire genuina!

– Tortul e in fata voastra, exact asa cum l-ati visat. Miresica trebuie sa tina cutitul in mana dreapta, iar mirele lipit de ea, usor in spate, ca intr-o imbratisare, cu mana dreapta peste a ei. Prima felie este rezervata lor, iar el trebuie sa ii ofere alesei sale prima bucatica, dupa care miresica are datoria sa isi rasfete sotul cu o lingurita din deliciosul tort!

– Imediat dupa degustare, personal din staff-ul de organizare si poate un membru al familiei au datoria sa taie feliile de tort. In niciun caz aceasta sarcina nu revine mirilor!

– Servirea tortului trebuie sa coincida cu aducerea la masa a cafelelor sau unui alt rand de bauturi, la cererea invitatilor. De asemenea, frumos si elegant este sa existe si cutiute pentru eventualitatea in care cei prezenti nu vor sa guste atunci prajitura ori isi doresc o felie de tort si pentru acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here