Te-ai hotărât să îți personalizezi nunta și să creezi o parte dintre aranjamente și alte obiecte manual? Iată care sunt posibilele avantaje și dezavantaje.

Timpul este împotriva ta, oricât de devreme ai începe să meșterești la invitații și aranjamente, deoarece vrei cele mai bune rezultate și atunci când faci lucrurile manual sunt țanse mai mari să mai și greșești.

Dacă ești ambițioasă, continuă lucrul dar cere și ajutor. Împlică-ți familia și domnișoarele de onoare în această activitate. Unii dintre ei vor fi extrem de încântați.

Banii. Deși ai impresia că te vor costa mai puțin să le faci chiar tu, de cele mai multe ori este tocmai invers. Materia primă este de multe ori dificil de găsit în cantitățile de care ai nevoie, mai ales dacă locuiești într-un oraș mai mic și va trebui probabil să le comanzi de pe internet.

Ca să te asiguri că nu iei decizia greșită, nu te apuca de lucru înainte să faci un buget estimativ și să verifici, pe cât posibil, dacă te încadrezi. Iar dacă banii nu sunt neapărat o problemă în cazul tău, îți permiți cu sigurață să folosești materialele de cea mai bună calitate.

Calitatea. Când spui handmade te gândești în mod automat și la calitate, deoarece scopul acestor produse este de a face impresie bună și de a personalizate într-un mod durabil. De aceea, te sfătuim să alegi întotdeauna materia primă de calitate, care să reziste în timp și să îi inspire și pe ceilalți.

Exemplu: aranjamentul din imaginea alăturată nu necesită mult timp la realizare. Florile se achiziționează de la florărie iar colivia dintr-un magazin de decorațiuni sau de pe internet. În schimb, din punct de vedere financiar va fi destul de costisitor să faci mai multe astfel de aranjamente. Avantajul final ar fi că vei rămâne cu coliviile pe care le poți vine mai apoi sau face cadou celor mai apropiați invitați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here