Predeal este orasul situat la cea mai mare altitudine din Romania (1.030 – 1.110 m), asa ca aerul de aici este mai curat ca oriunde.

Te bucuri de munti inzapeziti si de plimbari linistite intr-o zona superba, pe valea superioara a Prahovei. Daca pana acum nu ai avut timp sa iei lectii de echitatie, aici gasesti mediul si instructorii necesari pentru o initiere ca la carte.

In aceasta excursie este loc si de amuzament, asa ca te urci intr-o caruta pentru a gusta branzeturi de stana la Cheile Rasnoavei. Zona o poti strabate si cu o masina decapotabila sau cu un ATV pe Valea Azugii.

Din Predeal, poti merge pana la Castelul Bran sau la Cetatea Rasnov, pentru a te bucura de o zi incarcata de istorie, sau poti ramane in Bran sa vezi un film la cinematograful tridimensional NEW.

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here