machiaj de mireasa

Nimic nu este mai plăcut decât să privești o mireasă superbă, care radiază de fericire în cea mai importantă zi din viața ei. Iar pentru că totul trebuie să arate impecabil, frumusețea de zeiță poate fi atent conturată cu ajutorul unui machiaj de mireasă special, care să te facă să strălucești.

Pentru că moda nunților se îndreaptă spre natură, cu ceremonii desfășurate în cadre de basm în inima pădurii sau pe malul unui lac, de ce nu ai purta și un machiaj inspirat de elementele pământului? Ca să fii sigură că ești o adevărată nimfă desprinsă din povești, iată cum te poți juca cu nuanțele și texturile produselor cosmetice.

Ten radiant

Un machiaj de mireasă inspirat din natură îți va da acel chip de zână pe care ți-l dorești în ziua nunții tale. De aceea, tenul trebuie să fie cât mai proaspăt, natural și, în special, hidratat. Aplică un primer delicat, apoi un fond de ten cu acoperire medie cu textură aerată și accente luminoase, care să îți îmbrace tenul într-un strat de mătase. Tușa radiantă va fi dată de un iluminator cremos cu particule strălucitoare menit să îți transforme tenul într-un diamant pur.

Privire accentuată

Ochii de prințesă contemporană pot fi conturați cu un machiaj de mireasă special, accentuat de irizațiile seducătoare ale albului în colțul intern al ochilor și de nuanțele delicate de pe pleoape. Aplică pe pleoapa superioară nuanțe luminoase, vii, precum un roz pudră perlat și păstrează pentru pleoapa inferioară tonurile pământii sau lemnoase, cum ar fi bronz sau alună.

Desigur, niciun machiaj de mireasă nu poate fi complet fără aplicarea unor gene false seducătoare, care îți vor evidenția subtil ochii și le vor conferi mai multă expresivitate. Spre exemplu, genele false de la Melkior Professional vor întregi perfect un machiaj de mireasă inspirat din natură grație aspectului lor natural.

Obraji mângâiați de culoare

Pentru definirea pomeților la acest machiaj de mireasă delicat, folosește un fard de obraz cremos într-o nuanță de nude-auriu, care să reflecte lumina pe chipul tău. Îl aplici cu ajutorul unei pensule voluminoase din păr natural, care are rolul de a distribui uniform fardul de obraz. Îmbinat armonios cu iluminatorul, blush-ul va conferi pielii un aspect luminos și transparent, iar obrajii tăi vor zâmbi de fericire.

Buze în nuanțe trandafirii

Un machiaj de mireasă inspirat din natură nu poate fi complet fără îmbrăcarea buzelor fermecătoare într-un voal dens de ruj. Optează pentru rujuri cremoase și rezistente la transfer, care catifelează buzele și le transformă în petale de trandafir. În privința cromaticii, te poți juca cu nuanțe de roz zmeură, roz pastelat, mov lavandă și orhidee, pentru a obține acea armonie încântătoare de mov, fucsia și subtonuri calde de roz.

 

 

Sursa: Advertising Iagency

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here