Viitoarea mireasă a dezvăluit planurile pentru fericitul eveniment, ce va avea loc la Capela Regală a Palatului Regal din Stockholm și va începe la ora 4 după-amiaza. După finalizarea ceremoniei religioase tradiția impune salve de armă ce vor fi trase în semn de salut de pe insula Skeppsholmen.

Recepția va avea loc în Palatul Regal, acolo unde a crescut și Madeleine, fapt care o bucură foarte mult. La eveniment vor participa în jur de 350 de invitați iar mâncarea va fi preparată de bucătarul decorat cu 3 stele Michelin, Mathias Dahlgreen.

Citeste si: Cele mai extravagante cadouri de nunta pentru vedete

Deși nu a dezvăluit modelul rochiei de mireasă încă, se spune că Madeleine va purta o rochie creată de faimosul designer Valentino. Mama prințesei a purtat la rândul său, la nuntă, o rochie creată de un designer de renume internațional, mai exact Dior. Sora Madelainei, viitoarea regină Victoria, a purtat în ziua nunții o creație autohtonă a unui designer suedez.

Palatul Regal, reședința oficială a Regelui și Reginei, este unul dintre cele mai mari palate din europa decorate în stil baroc. Acesta are 7 etaje, peste 600 de dormitoare și 9 săli de bal.

Citeste si: Top 10 cele mai scumpe nunti din lume

Deși Madeleine consideră ”acasă” America, ea își va păstra rândul în linia de moștenitori ai tronului. Ea este a patra în succesiune și deține titlul de ”Prințesa Madeleine a Suediei și Ducesă de Hälsingland și Gästrikland”, iar după căsătorie și soțul său va primi un titlu nobiliar.

Pentru acest eveniment deosebit, Prințesa Madeleine i-a rugat pe cei care doresc să îi facă un cadou să facă în schimb o donație către fundația de caritate înființată de mama ei și pentru care aceasta lucrează la New York.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here