„Inca de copil mi-au placut la nebunie miresele; probabil le-am asociat cu ideea de papusa, de femeie frumoasa, aranjata si fericita… Pe atunci inca nu constientizam ce inseamna exact acest lucru.

De cativa ani buni, cumpar aproape numar de numar revistele pentru mirese si tot timpul urmaresc aceste aparitii. Nici n-ai cum sa nu ramai impresionata cand vezi atatea femei frumoase, atat de multe tinute fabuloase… Ador rochiile de mireasa si tot ce tine de acest domeniu.

Chiar si dupa ce am avut nunta, in iulie 2012, ma gandeam: cum o sa pot trece pe langa chioscurile de ziare si, cand apare o noua revista, sa nu o cumpar?! Sunt sigura ca nu pot renunta, voi cumpara in continuare pentru simpla mea placere. Am avut o colectie intreaga, in timp am mai triat pentru ca se adunasera foarte multe.

Nu stiam cum va fi, insa abia asteptam ziua sedintei foto. A fost unica, perfecta. Si, desi avusesem mari emotii, totul a decurs atat de natural, m-am relaxat atat de tare de parca as participa zilnic la shootinguri. M-am lasat cu incredere pe mana stilistelor, care s-au comportat excelent – nicio clipa nu mi-au dat impresia ca lucreaza cu o persoana care participă la asa ceva pentru prima data. Mi-a placut extraordinar de mult atmosfera si mai cu seama oamenii care m-au inconjurat: Alexandra, Carmen, Lavinia, Anca, Marius”.

– Vezi cum au aranjat-o stilistii Miresici pe Cristina, numai in editia de iarna a revistei Miresici, din 17 decembrie 2012 la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here