Simpaticul rapper se bucură anul acesta de un succes deosebit în plan muzical cu melodiile ”Get Lucky” a celor de la Daft Punk și ”Blurred Lines” a lui Robin Thicke, cu care artistul colaborează. Cel mai mare succes rămâne, totuși, căsătoria cu modelul Helen Lasichanh. Cei doi au un fiu în vârstă de 4 ani împreună, Rocket, așadar acesta a fost doar un pas firesc în relația lor.

[*Chrissy Teigen si John Legend s-au casatorit*][1]

Pharrell și Hellen s-au deosebit de alți miri printr-o vestimentație excentrică. Ambii au purtat haine dintr-un imprimeu tradițional care a revenit la modă anul acesta, tartanul. Cântărețul a purtat costum cu sacou și pantaloni din tartan roșu, iar mireasa, o rochie cu umeri supradimensionați bleumarin cu verde.

Petrecerea a început pe un iaht denumit ”Niciodată să nu spui niciodată” unde atmosfera a fost întreținută de prestația prietenilor lui Pharrell, Usher și Busta Rhymes. Unul dintre invitații de pe iaht a mărturisit că petrecerea a fost distractivă, chiar cea mai distractivă petrecere la care a participat iar mini-concertul a fost minunat. Noi nu putem decât să îl credem pe cuvânt, nu?

[*Kate Bosworth si Michael Polish, nunta la ferma*][2]

Căsătoria a avut loc în aceeași seară, la Grădina Botanică Tropicală din Coconut Grove, într-o ceremonie intimă la care au participat cei mai apropiați prieteni ai celor doi. Pharrell și Helen sunt renumiți pentru relația discretă și frumoasă pe care au au, așadar ne bucurăm pentru căsătoria lor.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/chrissy-teigen-si-john-legend-s-au-casatorit
[2]: https://www.miresici.ro/articole/kate-bosworth-si-michael-polish-nunta-la-ferma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here