Fie că îți place să îți personalizezi fiecare obiect pe care îl deții, fie nu ești mulțumită de aspectul pantofilor pe care îi vei purta în ziua cea mare, ai luat hotărârea să îi transformi. Care dintre următoarele variante este cea potrivită pentru tine?

Citește și: Avantajele si dezavantajele decoratiunilor DIY

Clipsurile

Dacă modelul de pantofi pe care l-ai ales este prea simplu, poți să îi adaugi un clips cu fundă, brosă, floare sau orice alt mic accesoriu preferi. De ce clips? Ca să poți să îl schimbi odată cu ocazia. La nuntă poți să faci ceva care să se asorteze cu setul de bijuterii pe care îl porți sau cu buchetul tău de flori. Spre exemplu, dacă ai ales să porți perle, cumpără două broșe delicate cu perle, lipește-le pe clips și atașează-le pe pantofi.

Dacă nu găsești astfel de clipsuri la mercerii caută pe internet. Prețul este modic așa, că o să trebuiască să mai comanzi și alte produse ca să poți face comanda. Cine știe ce ”comori” mai găsești pentru micul tău hobby?

Citește și: 8 sfaturi pentru alegerea pantofilor perfecti

Vopsea textilă

Ți-ai cumprat niște pantofi superbi, albi…prea albi…prea simpli. Gata, te-ai hotărât să le dai puțină culoare însă nu știi cum să procedezi. Caută vopsea specială pentru textile, o pensulă subțire și apoi ia internetul la puricat pentru inspirație. Dacă alegi un model simplu poți să îl realizezi tu singură sau caută printre prietene pe cineva priceput. Poți să îți înfrumusețezi pantofii cu simple buline, cu flori, pene de păun sau scris.

Aplicațiile

Dacă pantofii tăi au nevoie de puțin sclipici, se rezolvă imediat, exact așa cum vrei tu! Sunt în comerț vopseluri textile cu sclipici în diferite nuanțe. Poți să îți vopsești doar tocul și botul pantofilor sau floarea aplicată. Dacă vrei ceva mai elegant, apelează la pietricele colorate sau nu, de diferite dimensiuni, aplicate în anumite zone.

Citește și: 5 modele clasice de pantofi pentru nunta

Decorarea tălpii

În unele zone există acest obicei, de a scrie pe talpa pantofilor miresei. Poți să decorezi tălpile cu pietricele în formă de inimă sau să scrii cu vopsea initialele tale. Astfel vei avea niște fotografii ingenioase și o pereche de pantofi personalizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here