Nunta și petrecerea, trebuie să fie în centrul atenției, iar pentru asta, Z Executive Boutique Hotel vine cu o propunere de nerefuzat: este situat exact la kilometrul zero al Bucureștiului, iar priveliștea din bistro și terasă este uluitoare!

Te afli la doi pași de Piața Universității, Piața Sf. Gheorghe, Palatul Șuțu, Biserica Rusă și Palatul BNR, ca să nu mai vorbim de tot centrul istoric, de la Lipscani până la cheiul Dâmboviței.

Practic, din bistro-ul elegant de la etajele 9 și 10, vezi cea mai frumoasă, romantică și plină de poveste parte din București!

Imaginează-ți cât de frumos trebuie să fie să dansezi având luminile orașului la picioare! Și nu uita, ești într-un hotel, deci poți să rămâi peste noapte aici – nimic mai romantic /sexy decât o noapte a nunții într-un cameră de boutique hotel de patru stele, care te răsfață cu tot ce îți poți dori, de la minibar și halate de baie pufoase la lenjerie belgiană și saltele cu memorie. Iar a doua zi, primul mic dejun din noua ta viață are cel mai bun decor: terasa bistroului, scăldată în lumina dulce a dimineții.

Z Executive Boutique Hotel, împreună cu al său Silk Sky Bar & Restaurant by Z, se potrivește perfect și pentru o senzațională petrecere de burlăcițe! Îți poți chema prietenele din toată lumea pe care le cazezi în mijlocul orașului și… al evenimentelor. Iar hotelul se prezintă și cu un Spa minunat, unde puteți începe ziua cu masaje și arome sofisticate, iar, după ce vă mutați pe acoperișul orașului și vă bucurați la maxim de spațiul exclusiv, amenajat cu cele mai sofisticate dotari, puteți oricând să încheiați seara printr-o petrecere în pijama de neuitat!

www.zhotels.ro | [email protected] | [email protected]

Tel: 0311 400 200 ; GSM: 0730 699 996 |0722 555 505

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here