Te invitam sa-ti transformi visul in realitate!
Promisiunea Ibis: iti asiguram confortul si o petrecere asa cum iti doresti, la pretul cel mai bun. Vei avea un meniu impecabil, organizare fara sincope, personal amabil si dornic sa va faca fericiti! Si toate astea, intr-un buget pe care ti-l poti permite.

La Ibis Constanta te asteapta sali de petrecere elegante si moderne, printre care Prestige Ballroom – recent inaugurata, al caror decor poate fi personalizat exact pe gustul tau, cu spatiu generos pentru dans si toti invitatii pe care ti-i doresti alaturi la fericitul eveniment. Poti alege unul dintre meniurile cu specific traditional, sofisticat clasic sau contemporan.

Pachetele de nunta „Prestige Wedding” la Ibis Constanta includ meniul special de nunta, care este servit la mese, disponibil la preturi incepand cu 29 eur/persoana, doua camere duble cu mic dejun, in ziua nuntii, pentru miri si nasi si un loc de parcare gratuit.
In plus, iti oferim un tarif specfial de cazare, la pretul de 29 eur pentru o camera single sau dubla, fara mic dejun, in perioada 15 septembrie 2015 – 15 mai 2016!

Paseste cu dreptul in calatoria minunata a vietii in doi! Ibis iti ureaza Casa de Piatra si o familie fericita!

Urmareste-ne pe Facebook ca sa fii la curent cu noutatile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here