Scoala de dans Espansivo este partenerul perfect pentru astfel de ocazii. Mai ales ca de la o nunta un spectacol cu dansatori profesionisti nu poate lipsi, pentru ca este exact picatura ce confera evenimentului eleganta, rafinament si dinamism.

Dansatorii Espansivo sunt adevarati profesionisti cu rezultate deosebite la concursuri nationale si internationale. Fie ca este vorba de cha-cha-cha, samba, salsa, rumba, jive sau dansuri standard (vals, tango, vals vienez, quick step), ei va vor impresiona fara indoiala prin talent, buna dispozitie si daruire.

Pachetele pe care le oferim cuprind momente de dans pe care le stabilim impreuna, in cele mai mici detalii, in functie de amploarea si programul nuntii voastre.

Oferta noastra este deci personalizata si flexibila, pe baza solicitarilor voastre si a recomandarilor din partea profesionistilor cu care lucram.

Din portofoliul nostru nu lipsesc diverse evenimente specifice de prezentare de produse (Hotel Intercontinental, Hotel Caro, Hotel Ramada, Hotel Marriott, Hotel Ibis), petreceri corporate (Porsche, HP, Petrom, Billa, Conarg etc), o serie intreaga de nunti si petreceri private (Aristocrat Events Hall, Bamboo, McMonis, Casa Centrala a Armatei, Restaurant Casa Latina, Restaurant Sangria, Palatul Snagov). Si lista ar putea continua…

Reusita unei petreceri se datoreaza in mare parte momentelor animate, care inveselesc invitatii si ii ridica in picioare. Un astfel de moment special foarte apreciat il reprezinta show-urile cu dansatori profesionisti, care, plini de eleganta, vor prezenta diferite stiluri de dans sau momente artistice alese de miri. Invitatii vor fi antrenati de miscarile lor si vor fi invatati diferiti pasi de dans, creand astfel un moment plin de buna dispozitie.

Scoala de dans Espansivo va poate oferi mai multe tipuri de reprezentatii de dans:

– Reprezentatii de dansuri latino formate din: samba, cha-cha, rumba, jive, passo-doble, merengue, salsa, bachata.
– Reprezentatii de dansuri de societate formate din: vals lent, tango, quick step, slow fox, vals vienez, tango argentinian.
– Reprezentatii de dans speciale: Dansuri Grecesti, Dansuri Irlandeze, Dansuri Tiganesti, Dansuri Populare Romanesti, Can-can, Cabaret, break dance, street-dance, charlestone, belly dance.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here