Dupa ce trece euforia ceremoniilor, a petrecerii, a cadourilor, luna de miere si primele zile impreuna, fotografiile raman cele mai de pret obiecte, pastratoare ale amintirilor zilei voastre speciale.

De acum, poti folosi cele mai noi tehnologii pentru a face fotografiile sa prinda viata la propriu, tiparite pe hartie foto de calitate, chiar la tine acasa. Daca ar fi sa ceri invitatilor cadouri ai putea sa le ceri multifunctionale cu CISS care iti permit sa tiparesti sute de fotografii color sau alb-negru, la costuri de tiparire mai mici cu pana la 90% fata de imprimantele obisnuite. Asta ar fi o investitie buna pentru viitor pentru ca vei economisi sume importante tiparind toate materialele si pozele de care ai nevoie chiar acasa.

Sistemul CISS permite cartuselor de cerneala din imprimanta sa fie alimentate extern in timpul functionarii, din cartuse mai mari. Pe masura ce cartusele interne se golesc, un sistem de furtune subtiri le aprovizioneaza cu cerneala colorata prin capete de silicon. Durata de viata a CISS este foarte mare, putand uneori sa o depaseasca pe cea a imprimantei la o folosire corecta, iar costurile cu inlocuirea cartuselor scad considerabil. Cartusele externe CISS au capacitate de 100 ml, de 10 ori mai mare decat cele normale.

Intra pe www.cartuseria.ro si alege-ti preferata din gama variata de multifunctionale CISS. In plus, gasesti o gama completa de consumabile pentru imprimante si multifunctionale, cum ar fi: cartuse reincarcabile, sisteme CISS de alimentare, cartuse compatibile, hartie foto de calitate superioara, cartuse de toner compatibile, chipuri, componente si toate accesoriile necesare la tiparire. Specialistii Cartuseria te ajuta sa alegi imprimanta care sa se potriveasca familiei talie si iti ofera asistenta tehnica si consultanta specializata oricand ai nevoie de acest lucru.

Vei putea, de asemenea, sa iti comanzi direct acasa cartusele de reincarcare si le vei primi in maxim 24 de ore astfel ca nu vei mai pierde timp cautand un anumit model de cartuse prin magazine. Ai totul la indemana si poti da viata fotografiilor tale pentru a le introduce intr-un album minunat de familie. Fotografiile printate au mai multa savoare decat cele digitale, nu-i asa?

Powered by SEOmonitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here