Televiziune pentru femei cochete

SalonTV difuzează în saloanele de înfrumuseţare și SPA premium, pe monitoare LCD de diferite dimensiuni, strategic amplasate chiar în faţa clienţilor. Conceptul presupune amplasarea monitoarelor lângă oglinzile din faţa scaunelor pe care clienţii se așază atunci când sunt la tuns, coafat, manichiură, pedichiură, îngrijire corporală etc. Distanţa dintre client şi LCD-uri este de maximum 50-70 cm, ideală pentru vizionarea în condiții optime.

Campania Reach the Rich! inițiată de Salon TV își propune valorificarea punctelor forte ale indoor advertising-ului de tip digital signage: un plus de inovație în advertising, targetare precisă cu rată maximă de vizualizare, modalitate de aliniere la standardele internaționale de advertising, difuzare de content editorial de calitate și campanii publicitare de interes.

Impactul campaniilor de advertising în medii indoor

Proba finală a unei comunicări este de fiecare dată impactul pe care un mesaj publicitar îl are asupra publicului. Practic, o campanie este eficientă dacă reușește să vândă. Creativitatea și cunoștintele dictează, iar canalul de comunicare nișat te ajută să ajungi direct la publicul țintă, într-un mediu în care disponibilitatea de vizionare, memorare și incitare spre achiziție sunt maxime.

Conceptul „SMART” este atribuit nu doar ca o caracteristică a acestui tip de publicitate, ci mai ales sub forma de obiective pe care fiecare campanie de publicitate va reuși să le realizeze prin intermediul promovării în cadrul Salon TV.

REACH THE RICH!

Important de menționat este tendința de fidelizare a Salon TV care poate oferi clientilor o lună de campanie gratuită. La achiziționarea unei campanii de promovare pentru lunile octombrie și noiembrie, promovarea în luna decembrie este gratuită. Profită de perioada sărbătorilor de iarnă, când saloanele de înfrumusețare sunt pline, traficul se dublează, iar mesajul tău este receptat de cât mai multe reprezentante ale sexului frumos care își doresc să completeze magia lui decembrie prin eleganță și frumusețe. Facem totul pentru a te ajuta să Reach the Rich!

Brand-urile cu target feminin pot promova mesajul publicitar prin intermediul Salon TV pentru ca informația transmisă să ajungă la aproximativ 30.000 de femei cu putere de achiziționare, acolo unde disponibilitatea receptării este maximă: la salonul de frumusețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here