Simfonia Ballroom este cel mai nou salon de evenimente din Bucuresti, deschis in luna aprilie a anului 2015 , cu doua sali perfecte pentru evenimentele tale. Prima sala este Piano cu o capacitate intre 70 si 150 de personae ideala pentru petreceri si nunti de dimensiuni reduse in vreme ce a doua Violin poate gazdui intre 150 si 300 de persone.

Ingeniozitatea organizarii, calitatea desavarsita a decoratiunilor, atmosfera si grija fata de detalii definesc aceasta locatie eleganta si deosebita. Atmosfera este controlata printr-un sistem de aer conditionat de ultima generatie, accesul la doua evenimente organizate in paralel se face pe cai separate, iar parcarea pazita este suficienta pentru orice tip de eveniment.

Saloanele Piano si Violin acomodeaza toate tipurile de petreceri private sau corporate si evenimente mondene ori aniversare, in atmosfera pe care o alege clientul.

Fie ca va doriti o seara de eleganta aristocratica si lux discret sau optati pentru o petrecere cu ritm si culoare, dans si buna dispozitie, Simfonia Ballroom va sta la dispozitie cu toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura salii, aranjamentele scaunelor, decoratiunile florale, pana la meniuri ce satisfac orice exigenta, pregatite artistic de gastronomi renumiti, sau ambianta muzicala pe care o doriti.

Contact:

Salon Pipera – Soseaua Pipera 48, Sect. 2, Bucuresti

Salon Dimitrie Pompeiu – Dimitrie Pompeiu 10B, Sect. 2, Bucuresti

Email: [email protected]

Telefon: 0737 33 88 99

Website: http://www.simfoniaballroom.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here