Tu alegi data si Eurotrip are pachetul de nunta, 1490 euro / pachet cununie civila (Inclus: flori, sampanie, fotograf, muzica).

Intra pe [AICI][1] si afla toate detaliile.

Insula Santorini, din Grecia, situata in sudul Marii Egee, intre insulele Ios si Anafi, este locul pe care, dupa ce il vizitezi, il vei categorisi drept unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant!

Supusa de-a lungul timpului la numeroase eruptii vulcanice, insula Santorini ofera privirilor un peisaj superb, format din terenuri stancoase abrupte si spectaculoase, cu numeroase formatiuni neobisnuite de roca. Santorini este, de fapt, singurul bazin vulcanic locuit, din intreaga lume. Imensa laguna centrala din Santorini este conectata la Marea Egee in partea de N-V si S-V.

Satele din Santorini, asezate de-a lungul piscurilor inalte sunt considerate a fi cele mai frumoase asezaminte din isulele grecesti. Casele fermecatoare, bisericile cu domuri albastre, stradutele inguste si privelistile spectaculoase te vor face sa te indragostesti de aceste sate traditionale grecesti. Satul Oia este unul dintre cele mai frumoase si idilice!. Situat la 150 m altitudine, in Oia vei avea posibilitatea sa servesti cina intr-unul din minunatele sale restaurante construite in nise sculptate in stanca, privind peisajele rapitoare si renumitele sale apusuri de soare!

Atractiiile turistice din Santorini si experientele pe care le poti avea in acest colt de rai, sunt nenumarate! Unul dintre cele mai importante situri arheologice ale Greciei, satul minoic Akrotiri este cu siguranta un “must see”.Tot in Akrotiri vei gasi una dintre cele mai frumoase plaje: “Plaja Rosie”, unde vei putea admira peisaje unice formate din roci vulcanice rosii si negre.

Santorini este renumita si pentru viata de noapte intensa, mai concentrata in unele dintre orasele sale, in special in municipiul regiunii, Fira.

Pentru vacanta de vis in Santorin nu rata ofertele agentiei de turism [Eurotrip][2]!

[1]: http://www.vacanta-eurotrip.ro/Nunta-in-Santorini_25516
[2]: http://www.vacanta-eurotrip.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here