Potrivită pentru orice nuntă, de inspiraţie boho-chic sau cu vibraţii urbane, clasică sau contemporană, selecţia de rochii White Pearl îşi propune să completeze visul unui eveniment perfect!

Rochiile Elysee, lungi sau scurte, cu trenă, urmărind liniile corpului sau amplă, brodate sau simple, sunt gândite să avantajeze orice alură şi să pună în valoare orice personalitate, în special datorită materialelor fine şi uşoare şi a modelelor impecabile, ajustate pe gustul fiecărei mirese care păşeşte în universul White Pearl.

Materialele variază de la mătase, dantelă, organza, mikado şi voal. Modelele sunt înnobilate de perle, cristale, pene scurte şi datelă brodată, creându-se adevărate piese bijuterie. Domină volumele, de diferite tipuri, inovatoare şi neaşteptate, răsturnând convenţia modelelor clasice prin îndrăzneală şi distincţie.

„Am completat colecţia de vară cu rochii noi, inspirate de tendinţele sezonului toamnă – iarnă 2014, anunţate deja, în avant premiera săptămânilor modei din marile capitale ale lumii. Cele mai renumite case de haute couture anunţă noi orizonturi ale minimalismului, nu se mai poartă rochiile abundente de altădată, cu paiete, straluciri şi volane. Extravaganţa detaliilor aglomerate a fost treptat înlocuită în ultimii ani de linii simple, croiuri expresive, şi volumetrii structurale. Şi pentru că facem parte din povestea mireselor moderne, mereu în ton cu moda, ne dorim să recreăm povestea nunţii lor cu influenţe cât mai actuale” ne spune Nicoleta Schik, owner-ul brandului White Pearl.

White Pearl s-a lansat in 2008, din pasiunea pentru rafinament şi dorinţa de a transforma căutarea rochiei de mireasă într-o experienţă plină de eleganţă şi distincţie. De peste 6 ani, motto-ul „Cream impreuna vise!” a devenit realitate pentru 5000 de mirese care s-au regasit in valorile si esenţa brand-ului.

Dinamică şi modernă, mireasa White Pearl regăseşte totuşi în boutique-ul din Calea Dorobanti nr. 49, aroma probelor couture de altă dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here