Femeia modernă trebuie să facă faţă multor provocări, atât la serviciu, cât şi în viaţa privată, şi în acelaşi timp îşi doreşte să arate cât mai bine. În general, primele linii şi riduri apar pe faţa unei femei între 25 şi 40 de ani, reprezentând semnele unei vieţi active. Indiferent însă de cât de solicitant este stilul de viaţă, nu ar trebui să ne facem probleme în privinţa ridurilor. Colecţia anti-îmbătrânire ARTISTRY YOUTH XTEND, testată dermatologic, îşi propune să îndeplinească dorinţa femeilor de a fi puternice şi mereu frumoase.

Ingredientele și efectelor lor, pe scurt

REPROGRAMARE: Complexul LifeSirt are la bază agenți activi extrași din mirt, o plantă medicinală din zona mediteraneeană. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, extractul obținut din această plantă stimulează producția naturală de sirtuină din piele – o proteină ce reactivează frumusețea naturală a tenului.

REGENERARE: Peptida Micro X-6: o peptidă brevetată, cu șase aminoacizi, create de cercetătorii ARTISTRY, ce poate reface elasticitatea tenului. Acest ingredient activ stimulează formarea proteinei numite colagen, reducând riscul apariției ridurilor și a liniilor de expresie.

PROTECȚIE: Complexul unic de antioxidanți extras din cireșe Acerola verzi, fructul Baobab-ului African și coacăze cultivate în fermele Amway, protejează tenul de radicalii liberi și îl hidratează.

Eficiență dovedită științific: În cadrul testelor clinice, 89% dintre femei au raportat o catifelare sporită a tenului după ce au utilizat sistemul de îngrijire ARTISTRY YOUTH XTEND, ce include cremă de zi, cremă de noapte, crema de ochi și serul o singură dată.

*„Femeile pot prelua acum controlul asupra procesului de îmbătrânire a pielii – chiar înainte de a vedea aceste semne. Am dezvoltat o serie de produse pentru îngrijirea tenului care ajută la reprogramarea ceasului biologic al pielii, întârziind semnele procesului natural de îmbătrânire. ARTISTRY YOUTH XTEND este creat pentru a repara aceste semne, cum ar fi liniile fine şi ridurile şi pentru a proteja tenul împotriva influenţelor nocive ale mediului înconjurător”*, declară Chris Masotti, Manager de Grup pentru Dezvoltarea Produselor de Îngrijire a Pielii în cadrul Institutului de Cercetare Amway.

Noul look este însoţit de o imagine nouă, în persoana actriţei australiene Teresa Palmer, cu care marca ARTISTRY a încheiat un parteneriat pe trei ani. Celebra vedetă de film, care a jucat recent în comedia „Warm Bodies” şi „Love and Honour”, a fost lăudată pentru performanţa sa alături de Joel Edgerton în „Wish You Were Here”, care a avut premiera în SUA în luna iunie anul acesta.

*„Sunt încântată să lucrez cu o marcă precum ARTISTRY, care deţine produse uimitoare ce ne ajută să arătăm bine şi să ne simţim confortabil în propria piele”*, a declarat Teresa Palmer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here