amazing jewelry

În plin sezon de nunți, AMAZING Jewelry, brandul danez prezent și în România, a organizat în septembrie, în magazinul său din Promenada Mall o adevărată repeție. Fie că se pregăteau pentru cel mai important eveniment din viața lor, fie ca urma să ia parte în curând la o nuntă, vizitatorii au avut parte de o mulțime de surprize.

Pe parcursul zilei, oaspeții magazinului AMAZING Jewelry au fost întâmpinați cu un pahar de spumant fin și au putut proba cele mai potrivite bijuterii din argint 925 rodiat, simple sau placate cu aur de 18 k și cu inserții de pietre semiprețioase și diamante, cu care își pot accesoriza rochia de mireasă sau ținutele de seară.

Cei prezenți au putut admira în premieră colecția de bijuterii din aur care pot fi comandate în magazinele AMAZING Jewelry.

În plus, au aflat de la experți care sunt trendurile sezonului în materie de fashion, make up și hairstyling, fiind răsfățați de specialiști cu sesiuni gratuite. Mai multă inspirație pentru alegerea bijuteriilor potrivite oricarui eveniment găsiți pe www.amazing-jewelry.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here