Acestia au ales sa isi petreaca dimineata pe aleile de SUB TAMPA, in numele sportului, al sanatatii si al solidaritatii. Prin participarea lor la Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san, participantii redau speranta si incredere femeilor care vor beneficia de protezele mamare achizitionate in urma acestui eveniment.

Organizatorii, sponsorii si participantii s-au reunit in jurul aceastei cauze aducand in atentia tuturor cat de important este sa nu fii indiferent la nevoile femeilor diagnosticate cu cancer la san. Campioanele mondiale Corina Ungureanu si Claudia Presecan s-au aliniat la start alaturi de toti brasovenii veniti astazi pe aleile de sub Tampa.

Crosul Casiopeea, evenimentul de strangere de fonduri, a fost sustinut de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză din România, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Alianta Franceza si Primaria Municipiului Brasov; beneficiarii directi ai evenimentului sunt femeile ce sufera de cancer la san din Brasov.

In urma editiei de anul trecut – prima editie din Brasov- au fost donate 250 de proteze mamare.

Asociatia Casiopeea multumeste cetatenilor sportivi ai Brasovului si ii felicita pentru umanitatea si pentru spiritul civic de care au dat dovada!

Fiecare participant poate fi considerat un invingator, la categoria solidaritate. Insa cativa au plecat acasa si cu premii, oferite cu sprijinul partenerilor.

Astfel, categoriile crosului isi anunta mandrii castigatori:

Adulti – Doamne: Spiridon Elena Alina

Adulti – Domni: Campan Bogdan

Corporate challenge : GDF Suez Energie Romana

Contact: Nathalie David

Presedinte Asociatia Casiopeea

Marina Otelea

Vicepresedinte Asociatia Casiopeea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here