Trendurile actuale înclină către inelele de logodnă încrustate cu o centură de diamante, care pot fi purtate cu ușurință alături de verighete. Albe, roz sau negre, cu design minimalist, inelele de tip centură Teilor vor da impresia de profunzime și perspectivă.

În același timp, inelele Solitaire Teilor pot evidenția strălucirea pietrelor prețioase, prin intensificarea efectului de contrast – nuanțe diferite ale metalului prețios sau modalități diverse de prelucrare, cizelare și șlefuire a pieselor.

Purtat alături de verighetă, inelul de logodnă poate construi un ansamblu unitar sau, din contra, unul puternic contrastant, plin de personalitate. Și, cum eleganța ține de atitudine, combinațiile de aur roz, aur alb și pietre prețioase colorate, nu vor trece ca fiind doar îndrăznețe, ci pur și simplu seducătoare din punct de vedere cromatic.

Eleganța minimalistă a inelului de logodnă Solitaire Teilor poate fi completată de texturile fluide și detaliile fanteziste ce împodobesc verighetele cu un design complex.

Diamantul este cea mai dură materie cunoscută, și, în același timp, piatra prețioasă cu cea mai simplă compoziție chimică, fiind realizată în întregime din carbon. Diamantele colorate sunt apreciate pentru profunzimea nuanțelor lor, așa cum cele translucide sunt îndrăgite pentru puritatea strălucirii pe care o reflectă. Din orice unghi le-am privi, diamantele sunt unice. Verighetele bătute în diamante se vor îmbina perfect cu inelele de logodnă încrustate cu mai multe pietre prețioase, atât translucide cât și colorate în nuanțe efervescente.

Albastrul infinit al safirelor încrustate în montura inelelor de logodnă se va integra în mod ideal, din punct de vedere grafic, cu o verighetă din aur alb și diamante, cu un design simplu și textură fină.

Colecţiile de bijuterii Teilor sunt compuse din bijuterii realizate din aur alb, galben, negru sau roz şi încrustate cu pietre preţioase naturale. Diamantele, cât şi pietrele preţioase colorate încrustate în montura bijuteriilor, sunt naturale, provenind din locuri îndepărtate ale lumii, cunoscute pentru frumuseţea şi proprietăţile mineralelor extrase.

În mod tradiţional, cel mai preţios DA dintre toate este încrustat cu cel puţin un diamant și neapărat urmat de simbolul cercului perfect, verigheta. Teilor vă așteaptă în oricare dintre locațiile sale din țară pentru a descoperi perechea perfectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here