Dacă aţi decis, împreună cu sufletul dumneavoastră pereche, să porniţi în marea aventură a vieţii în doi, primul pas pe care va trebui să îl faceţi este luarea unei decizii în ceea ce priveşte locaţia în care să se desfăşoare acest moment special.

Căsătoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viață. Pentru noi, fiecare cuplu este o poveste irepetabilă, aşadar ne străduim să creăm pentru miri o sărbătoare adevărată, astfel încât ziua nunţii lor să fie exact aşa cum ei au visat. Pentru a vă asigura că evenimentul pe care îl veţi organiza în cadrul sălilor noastre se va transforma într-o amintire de neuitat, consultanţii noştri cu o vastă experienţă organizatorică vin în întâmpinarea dumneavoastră cu o serie de recomandări.

Dimensiunea evenimentului: fie că vă doriţi o nuntă restrânsă, doar împreuna cu familia şi prietenii, sau o nuntă grandioasă, cu mulţi invitaţi, noi vă punem la dispoziţie patru saloane, cu suprafeţe începând de la 280 m2, putând găzdui până la 140 de invitați (American Lounge) şi până la 540 m2 şi o capacitate de maxim 310 de invitați (Diamond Ballroom).

Stilul evenimentului: unii miri au visat dintotdeauna la o nuntă de basm, elegantă, cu prinţi şi prinţese sau una modernă şi extravagantă; alţii îşi doresc o petrecere modernă şi extravagantă; oricare ar fi opţiunea dumneavoastră, sălile noastre de evenimente sunt foarte versatile şi pot crea atât o ambianţă rafinată, cu ornamente caracterizate prin stil şi eleganţă (Sala Diamond), candelabre somptuoase şi decoraţiuni Swarovski, lemn de esenţă nobilă care îmbracă pereţii (Sala Crystal), cât şi un decor excentric, cu ornamente deosebite în nuanţe de mov şi argintiu, sisteme de iluminat de diferite culori şi intensităţi (Clubul Amethyst) sau discrete şi confortabile care vor crea o experienţă de neuitat (American Lounge).

Servicii: le punem la dispoziţia mirilor noştri servicii la cele mai înalte standarde, precum şi o echipă de profesionişti pentru implementarea şi coordonarea unei recepţii memorabile. Astfel, avem plăcerea să vă oferim gratuit: sala, asistenţă specializată pe durata evenimentului, decorarea festivă a meselor, ring de dans, aranjamente florale artificiale, sfeşnice şi lumânări pentru prezidiu şi mesele invitaţilor, lista cu aranjarea meselor şi numele invitaţilor la intrarea în sală, meniuri personalizate şi numere de masă, parcare gratuită pentru invitaţi şi tarife speciale la serviciile de cazare pentru invitaţii dumneavoastră.

Alegerea meniului: meniul de nuntă se elaborează în funcţie de gusturile tinerilor căsătoriţi, dar noi venim întotdeauna în întâmpinarea lor cu sugestii şi recomandări, astfel încât, prin alegerile lor, să le ofere invitaţilor opţiuni culinare care să îi facă să se simtă răsfăţaţi. Cele şapte propuneri ale noastre, pornind de la 58 euro, impresionează atât pe cei care iubesc bucătăria tradiţională, cât şi pe adepţii preparatelor avangardiste, cu note inedite de condimente, ingrediente și metode de gătit. Suplimentar, la cerere, vă putem oferi un pachet de snacks şi selecţie de fructe proaspete pe fiecare masă, precum şi diverse pachete de băuturi (sau le puteţi aduce chiar dumneavoastră).

Cadoul nostru: pentru că suntem prezenţi la naşterea unei familii noi şi este un moment foarte înduioşător, ca şi cadou, noi oferim un apartament pentru proaspetii căsătoriţi, în care ei vor putea să-şi petreacă prima noapte conjugală. Acest lucru este foarte comod, deoarece după o petrecere veselă, mirele şi mireasa nu trebuie să plece nicăieri, ei vor rămâne la noi şi se vor relaxa în condiţii foarte confortabile (mic dejun inclus, 1 sticlă de vin în cameră şi o surpriză dulce).

Bonus 2016: pentru că niciodată nu este prea devreme să vă alegeţi decorul pentru acest moment unic din viaţa dumneavoastră, noi îi recompensăm pe cei care optează pentru locaţia noastră prin oferirea unor discounturi de 10% pentru evenimentele organizate sâmbăta şi respectiv 30% pentru evenimentele organizate duminica!

Întotdeauna ne face plăcere când rămânem în relaţii foarte bune cu mirii noştri. Astfel, la aniversarea unui an de la căsătorie, vă invităm să sărbătoriţi tot împreună cu noi în restaurantul Allegro şi vă oferim un voucher cadou.

Vă aşteptăm să petrecem împreună o seară de neuitat într-un decor special!

CONTACT:

Telefon: 021.233.50.00

Email: [email protected]

Website: www.ramadanorth.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here