Saloanele Imperial vă oferă grandoarea, elegantă și strălucirea de la Curtea Regelui! Imperial este brand-ul de care aveți nevoie pentru reușita oricarui tip de eveniment din viața voastră. Alege din cele patru saloane decorate în stil aristocrat de către designeri de top.

Saloanele: Elisabeta, Ludovic și Victoria situate în zona rezidențială Pipera. Salonul Imperial Cismigiu este salonul situat în zona centrală a Bucureștiului, într-o casă de patrimoniu, chiar langă Parcul Cismigiu.

Veți face cunostință cu o echipa formată din profesioniști pasionați cu o experiența relevanta în industria evenimentelor de top care vă vor sta la dispoziție atât în perioada de organizare, cât și pe întreaga durată a evenimentului.

Nunta ta
NUNTA este un moment unic la care visezi alături de perechea ta. Suntem lângă tine să-ți îndeplinești această dorință. Această zi importantă pentru tine cat și pentru noi, Îți va rămane cea mai minunată amintire cu care te vei mandri! Experiența noastră, de peste 10 ani, ne recomanda să-ți fim consilierul perfect în organizarea unei nunți de poveste.

Artă culinară
Bucătăria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare: răsfățam clienții cu cele mai apetisante preparate lăsandu-le posibilitatea de a-și personaliza și alege singuri varianta de meniu potrivită. Meniuri variate, concepute de maeștrii bucătari atat din bucătaria tradițională dar și internațională. Puteți savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru clientii noștri.

Servicii
IMPERIAL oferă serviciile complete pentru organizarea evenimentelor de succes.

Ospitalitate, capacitate
Saloanele Imperiale reusesc să impresioneze printr-un design luxuriant, dar și prin atmosfera caldă și prietenoasă, precum și prin o delimitare atentă a saloanelor, putand gazdui Între 80 – 500 persoane. Parcarea generoasă (peste 150 locuri), păzită, vă va scuti de grija găsirii unui loc de parcare.

www.salonimperial.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here