ibis

Să recunoaştem, orice femeie îşi doreşte ca ziua nunţii să fie perfectă, de la început şi până în zorii zilei următoare. Cu siguranţă ai visat la momentele în care tu şi alesul inimii tale dansaţi pe ritmurile melodiei voastre de suflet, sub privirile admirative ale celor dragi, într-o atmosferă care să vă reflecte personalitatea.

Romantici, amuzanți, cool și relaxați, îndrăgostiți de tradiții, fascinați de povești, urban chic, pasionați de călătorie, cu sportul în sânge, visători cu ochii deschiși la câmpuri de lavandă și la vie en rose, trendy și cosmopoliți, cum sunteți voi, viitorii miri? Nu e nevoie de vreun test complicat de personalitate sau de ore pe canapeaua unui psiholog, ci de câteva momente tihnite, în care să reflectați împreună la ce vă doriți de la nunta voastră, la ce ați salvat în panourile de pe Pinterest, la elementele ori momentele reținute de la alte petreceri, la ce ați trecut pe lista de dorințe pe parcursul relației șamd.

Indiferent cum vă definiți drept cuplu, la ibis veți găsi ofertele pentru nuntă ca o planșă albă, cuprinzătoare, perfectă pentru a ”picta” împreună cu specialiștii în organizare de evenimente tabloul nunții voastre de vis.

Fie că tu și partenerul tău vă doriți o nuntă restrânsă sau cu foarte mulţi invitaţi, există câțiva pași de bifat pentru a vă ajuta să vă transformați visul în realitate.

  1. Nunta voastră va fi, cel mai probabil, cea mai mare petrecere pe care o veți organiza. Pentru ca lucrurile să nu scape de sub control, cel mai bun sfat pe care îl puteți primi este: planificați din timp. Nu este un secret că o sală de petreceri frumoasă e foarte dificil de găsit pe ultima sută de metri, astfel încât e indicat să faceți rezervarea imediat ce ați stabilit o dată pentru nuntă. Dacă nunta va fi la Constanța sau Sibiu, alegeți hotelurile ibis pentru a fi siguri de reuşita nunţii. Experienţa organizării evenimentelor, eleganţa sălilor spaţioase de nuntă şi personalul atent la dorinţele fiecărui invitat le recomandă.
  2. Nu v-ați decis încă la temă? Creați un panou cu idei, cu decupaje dintr-o revistă sau o galerie online de imagini. Toate acestea vă vor ajuta să faceți puțină lumină în povestea care vi se potriveşte cel mai bine, după personalitatea voastră. Odată ce ați stabilit detaliile “fără-de-care-nu-se-poate”, intră-n scenă un personaj important în călătoria organizării evenimentului de vis: imaginația. Dați-i frâu liber. Îndrăzniți!
  3. Meniul? După gust și personalitate! Optați pentru un eveniment tradițional, clasic, cu feluri de mâncare consacrate la ibis Sibiu sau modern, romantic, pe malul mării, cu un meniu inspirat din bucătăria contemporană, ca o călătorie culinară, la ibis Constanța. Programați o întâlnire cu specialiștii ibis și alegeți, la degustare, între diferitele propuneri de meniuri, create pentru a satisface şi cele mai sofisticate gusturi, totul la un preţ prietenos cu bugetul vostru, începând de la 210 de lei meniul/persoană.
  4. Aranjamentele florale, decorațiunile? Sunt ca un basm contemporan la ibis! Armonizați culorile aranjamentului de la mese cu decorațiunile sălii, cu florile și cu opțiunile de servire a felurilor de mâncare. De altfel, la ibis aveți incluse în preț aranjamentul sălii, precum și discounturi de la partenerii nostri pentru aranjamentele florale.
  5. Nunta este, în primul rând, despre voi. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că invitaţii se vor simţi excelent. O mireasă care radiază de bucurie şi un mire entuziast vor transmite din energia lor pozitivă invitaţilor. În ziua nunţii voastre, lăsaţi emoţiile organizării deoparte şi bucuraţi-vă de eveniment.

Dacă ați stabilit că nunta are loc la unul dintre hotelurile ibis, beneficiați de reduceri la cazare pentru invitaţii voștri, iar voi primiți în ziua nunții o cameră matrimonială. Așa, atmosfera din sala de petrecere poate fi prelungită pentru tot sejurul la ibis.

Dacă sunteți activi, pasionați de sport și ați arătat asta printr-un dans plin de energie și decorațiuni  surprinzătoare, dinamice la nunta voastră, camera #SportRoom se potrivește de minune pentru ca relaxarea de după nuntă să fie în ton cu evenimentul.

Romantici din cale-afară? #FlowerRoom de la ibis Sibiu ori #SeaRoom de la ibis Constanța e perfectă pentru voi sau pentru cei dragi!

Cosmopoliți ori urban chic? Bucurați-vă de priveliștea Sibiului pe-nserate, din camerele de la etajele superioare. Credeți-ne pe cuvânt, vă taie răsuflarea!

Relaxați, cool și visători? Ședinta foto și plimbarea relaxantă din a doua zi de după nuntă și-au găsit cadrul perfect, la câțiva pași de hotel: plaja cu nisipul fin și marea.

Visați la nunta perfectă pentru voi? E timpul să o transformați în realitate cu ajutorul specialiștilor în organizare de evenimente de la ibis.

Țineți cont că cel mai frumos moment din viața voastră trebuie să se bucure  de un setup impecabil, organizare fără sincope și de o echipă de profesioniști – iar la ibis le bifați pe toate, având grijă și de bugetul vostru.

Momentele speciale merită un loc de desfășurare pe măsura așteptărilor voastre.

Sala pentru petrecerea de vis vă așteaptă la ibis:

 

ibis Constanța ibis Sibiu
Tel: 0040 241 508 050

Email: [email protected]

 

Str. Mircea cel Batran nr 39B-41, Constanta

 

Tel: 0040 269 218 100

Email: [email protected].

 

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here