Colectia Poetica 2014,inspirata de romantismul nemuritor al Toscanei, de campurile de lavanda a propus personaje ingenue, de o feminitate pura, personaje care au cucerit viitoarele mirese din Romania si din intreaga lume, colectia fiind preluata de site-uri si bloguri internationale de referinta din acest domeniu.

Succesul colectiei s-a materializat in prezentarea in exclusivitate pt Irlanda a colectiilor Divine in luxosul boutique The White Gallery, in compania unor designeri internationali de prestigiu,urmand ca in viitorul apropiat sa se concretizeze si alte colaborari internationale.

Asa cum ne-a obisnuit, Divine Atelier pregateste o noua colectie de rochii de mireasa, o colectie asteptata cu nerabdare de viitoarele mirese, aceasta fiind perioada in care se definitiveaza ultimele detalii.

Noua colectie exploateaza arta pierduta a lucrului de mana propunand rochii de mireasa de un romantism suav care sa va faca sa va opriti pentru o clipa in timp…

Daca aveti o clipa de ragaz va invitam sa intrati pe site-ul www.divine.ro sa admirati rochiile romantice din colectia de Rochii de mireasa Poetica 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here