Aparitia noilor colectii este un moment mult asteptat in aceasta toamna, motiv pentru care Plaza Romania a lansat o noua campanie dedicata pasionatilor de moda, care vor fi premiati saptamanal, cu tinute si accesorii in trend, vouchere de cumparaturi si sesiuni personalizate de shopping alaturi de stilistul Plaza Romania.

Campania Noile colectii le poti purta oricand se va derula pana in 21 octombrie, pentru a oferi sansa cat mai multor premii atragatoare, dar mai ales, accesul la sfaturile avizate din partea unui profesionist in materie de stil, care va ajuta castigatoarele sa aleaga cele mai in voga piese ale momentului.

Pasionatii de fashion care vor trece pragul Plaza Romania, in perioada 14 septembrie – 21 octombrie au ocazia sa participe la campanie si pot castiga una dintre cele 6 tinute in valoare de 1.000 de lei, pentru cumparaturi minime de 200 de lei pe zi.

Castigatorii vor fi publicati in fiecare zi de luni pe site-ul www.plazaromania.ro si pe pagina de Facebook Plaza Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here