Explorandul creativ si analitic a extras din acesta universalul formelor si al culorilor unic combinate, latura de futurism si simplitate, de inovativ si de cautare ce face din Guell un loc in afara timpului.

Natalia Vasiliev a transpus toate aceste cautari si creatii ale marelui catalan in universul modei, al saltului specific sezonului 2013-2014 intre simplitatea propunerilor, complexitatea tiparelor, bogatia personajului ce transpare din creatiile vestimentare. Totul este filtrat prin lumina Apusului pe dealul de deasupra Barcelonei pusa in directa relatie cu culorile intense, mediteraneene, calde aproape incandescente, filtrate acum fin de Soarele in retragere si aduse de designerul roman, atipic, intr-o colectie de iarna, rece, sofisticata si contradictorie asemeni femeii moderne, ce admira o rochie speciala tocmai prin libertatile si neobisnuitul abordarii ei.

Luxul autentic este reinventat pentru clientii romani pe filiera catalana dar cu un impetuos caracter de fronda pariziana.

Neasteptatul continua si in alegerea locului, din Romania, unde sa se faca campania. Sighisoara a fost desemnata tocmai pentru autenticul ei medival pur, pastrat nealterat la nivel european. Acesta introduce o noua controversa fata de modernismul colectiei, ducand la o demonstratie finala privind atemporalul unei creatii profunde – fie ca e Parcul Guell, Sighisoara sau moda romaneasca.

Natalia Vasiliev a facut cu succes aceasta demonstratie, a dus pana la capat dialogul de aparente contrarii, reabordand modernitatea printr-o prisma eleganta si de certa valoare.

Barcelona – Sighisoara – Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here