La sfarsitul lunii septembrie 2012, Casa de diamante Rafael & Sons va deschide unui nou butic de bijuterii situat pe Calea Victoriei nr. 39, oferind clientilor romani o noua oportunitate de a descoperi ce reprezinta un diamant.

Magazinul va fi amplasat printre cele mai luxoase magazine din Bucuresti – Rolex, Helvetansa, Micri Gold, Mont Blanc, Emporio Armani – si va pune la dispozitia fiecarui client sau vizitator personal specializat de inalta calitate.

Magazinul va gazdui modele unice de bijuterii cu diamante disponibile intr-o gama larga de preturi incepand de la 300 euro si va reprezenta locul unde casa de diamante Rafael & Sons va expune noile colectii ale brandului.

Investitia de aproximativ 500.000 euro are scopul de a raspunde cererii consumatorilor si de deveni locul specializat pentru cumpararea bijuteriilor cu diamante, dar si diamante la cel mai bun raport calitate-pret. „Aceasta locatie va fi disponibila oricui doreste sa cumpere bijuterii cu diamante la cele mai bune preturi”, declara Noam Lenzini, Managing Director al Casei de diamante Rafael & Sons.

##Despre Casa de diamante Rafael & Sons
Casa de diamante Rafael & Sons este un brand international de diamante si bijuterii care activeaza pe piata din Romania din anul 2004. In 2012, actrita Monica Birladeanu a devenit imaginea companiei. Recent, a fost lansata o campanie speciala, intitulata The Chronicler, prin care Monica prezinta bijuteriile Casei de diamante.

„Noi credem in piata din Romania pe termen lung si avem rabdarea necesara de a educa romanii referitor la povestea si valoarea diamantelor”, declara Noam Lenzini, Managing Director al Casei de diamante Rafael & Sons. Bijuteriile cu diamante Rafael & Sons sunt disponibile in buticurile Rafael & Sons, in magazinele Kultho, Cellini, Rosenberg & Asociatii, dar si in alte magazine de bijuterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here