Designerul ales de Casa Bijuteria Teilor este celebrul architect si designer de interioare Eda Demir, cea care a realizat si fatada magazinului Cocor din Bucuresti si artizana multor proiecte comerciale, corporate, rezidentiale precum si hoteliere din tari ca Turcia, Dubai si Romania etc.

In acest an, Casa Bijuteria Teilor urmeaza sa mai deschida magazine concept in Craiova si Sibiu. Magazinul concept Teilor are o constructie minimalista invaluita in splendoarea bijuteriilor realizate din aur care te intampina cu sclipiri pretioase de la primii pasi facuti in lumea lor magica.

Cu un design contemporan magazinul beneficiaza de piese de mobilier exclusiviste care adapostesc bijuteriile ce te cuceresc iremediabil prin unicitate, rafinament si stralucire intensa.

Conceptul inedit al magazinului se va regasi in design-ul fiecarei locatii Casa Bijuteria Teilor. Nuantele calde alese in amenajarea acestuia amintesc de intensitatea si textura metalului pretios din care sunt faurite pretioasele bijuterii. Contururile avangardiste se imbina perfect cu sclipirile nemuritoare ale giuvaerelor, realizandu-se astfel coerenta produselor si a spatiului in care sunt expuse. Intreg conceptul a fost mai intai structurat folosindu-se tehnici 3D, pentru a se obtine cea mai eficienta metoda de prezentare a bijuteriilor.

Identitatea Casei Bijuteria Teilor ne este transmisa prin intermediul detaliilor fine, care confera unicitate amplasamentului – fiind un instrument de comunicare precis pentru continut si target. Culoarea expozitoarelor din interiorul vitrinelor a fost aleasa pentru a sugera textura pielii, suprafata ideala pentru prezentarea bijuteriilor.
Asemenea operelor de arta expuse in spatii cu o lumina perfecta pentru a le evidentia splendoarea, bijuteriile sunt prezentate in vitrine introvertite ce abunda in straluciri pretioase. Designerul a reusit sa creeze un echilibru intre liniile avangardiste ale spatiului si stilul elegant de prezentare al produselor.

Bijuteriile expuse in cadrul magazinului din Hotel Ramada Pitesti reprezinta o selectie de modele exclusiviste, realizate din aur si pietre pretioase ce compun linii celebre de bijuterii, asa cum este Monarch Butterfly – cea mai de succes colectie semnata Roberto Bravo. In cadrul evenimentului a fost prezentata colectia exclusivista de bijuterii Monarch Butterfly semnata de Roberto Bravo, designer care a ales Casa Bijuteria Teilor ca partener in Romania.

Colectia Monarch Butterfly este dominata de simbolistica puternica a fluturelui care ii confera numele. Inspirata de zborul delicat al fluturelui Monarch, aceasta linie de bijuterii expune in stralucirea aurului si a diamantelor efervescenta si emotia nuantelor vii, pictate in sclipiri pretioase.

Simbol suprem al iubirii, sperantei si renasterii – Fluturele Monarch impodobeste fiecare piesa a colectiei, creionand astfel talismane pretioase. Maestrii bijutieri au ales reprezentarea zborului fluturelui Monarch in forme pretioase, considerandu-l un adevarat miracol. Fluturele Monarch isi petrece aproape intreaga existenta migrand spre tinuturi prielnice, zburand mii de kilometri folosindu-si aripile matasoase inundate de culoare. Colectia Monarch Butterfly contine inele exotice, pandative, coliere, bratari si cercei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here