Nunta este cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei și ne dorim să păstrăm amintirea acestei zile cât mai mult timp posibil. Fotografiile sunt modalitatea cea mai bună pentru acest lucru. Invitații nunții sunt cei care creeaza emoții și amintiri, care fac petrecerea reușită, dacă le creezi condiții. Și… toată lumea iubește să partajeze poze, nu? Social media a creat o cerere insațiabilă pentru fotografii unice. De ce nu le-ai oferi acest cadou, fotodivertismentul?

Fotodivertismentul este extrem de interactiv pentru invitați și reprezintă o alternativă reală la ringul de dans. Tehnologia touchscreen permite ca ei să participe la o experiența creativă și amuzantă de a face fotografii. Invitații tăi vor fi cu siguranță mai mult decât încântați de idee.

PartySnap reprezintă un segment nou de divertisment, care aduce unicitate nunții tale. Prin alegerea acestui serviciu, invitații tăi vor interacționa într-un fel aparte, vor vorbi despre nunta ta și peste multe săptămâni, luni sau chiar ani!

Se folosește un display de dimensiuni mari, cu touchscreen, cu design elegant, alb, care se potrivește cu orice decor. Acest display este conectat la un aparat foto, la o imprimantă performantă și invitații se văd în display ca într-o oglindă. Fotografiile se fac foarte simplu: deși aparatul este însoțit de un operator care te poate ajuta, tu vei folosi direct caracteristicile sale, la fel cum ai manevra un telefon cu touchscreen.

În acest fel, poți face fotografii doar cu soțul tău, cu părinții voștri sau poze de grup, nu există o limită a numărului de oameni. Fotografiile vor conține data nunții, într-un design personalizat.

După ce ai făcut fotografia, poți adăuga obiecte virtuale precum mustăți, palarii sau măști, pentru a transforma fotografiile banale în unele haioase. Mai mult decât atât, poți folosi fundalul verde, care permite fotografierea invitaților și plasarea lor imediată în oricare cele 6 peisaje presetate evenimentului. Ce-ar fi să îți fotografiezi invitații în timpul nuntii la Paris sau în Egipt?

Mai poți folosi această „teleportare” astfel: se realizează fotografierea cuplului de miri cu fiecare cuplu invitat, fară ca mirii să mai fie prezenți fizic. Se realizează fotografia mirilor în mediul ambient, în restaurant, apoi imaginea este folosită ca fundal. Invitații se fotografiază după sosirea în restaurant. Mirii vor oferi un suvenir-fotografia este imprimată pe loc, fără stres pentru mireasă și mire.

Când ai terminat modificarile, poți imprima fotografiile pe loc (protejate UV și împotriva lichidelor), le poți trimite pe e-mail ori posta pe Facebook (toate fotografiile pe contul tău sau fiecare invitat pe contul său)/ Twitter. La eveniment se fac fotografii în număr nelimitat.

De asemenea, PartySnap mai are o funcție interesantă: poate realiza filmulețe de câteva minute, astfel încât invitații să poată lăsa mesaje pentru miri.

Cristina (20 de ani, București) a fost foarte încântată de PartySnap. „O prietenă a închiriat un astfel de aparat la aniversarea ei, pentru că a vrut să fie deosebită. Mi s-a părut o idee genială, în mod sigur voi avea și eu unul la nunta mea, anul viitor!”

Anca (31 de ani, Cluj) regretă că nu a folosit PartySnap la nunta ei. „Nu știam de existența PartySnap când m-am căsătorit, în urmă cu câțiva ani. Dacă aș avea ocazia să îmi refac nunta mi-ar plăcea să închiriez și eu unul! Cel mai interesant e că poți posta toate pozele pe Facebook imediat după ce le faci, nu trebuie să aștepți mult și bine până le primești…”

Marius (26 de ani, Reșița): „De obicei nu îmi place să fac poze, dar PartySnap e distractiv. Soția mea a insistat să îl folosim la nunta noastră și acum mă bucur că am acceptat. Un fotograf obișnuit nu stă atâta după tine și nu îți pune barbă și mustață. Mi-au plăcut și clipurile pe care le-au inregistrat prietenii, sunt o amintire de preț!”

Găsești mai multe detalii pe site-ul PartySnap sau pe pagina de Facebook, iar mai jos poți vedea cum funcționează totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here