O destinatie exotica ar fi ideala, dar ar inseamna o usoara iesire din limitele tale de confort. Ce ai zice de o calatorie in [Republica Dominicana][1], Thailanda, Mexic, Jamaica sau, de ce nu, Brazilia unde sunt in toi pregatirile pentru cel mai mare eveniment sportiv al anului viitor. Ar insemna o experienta cu totul noua si te vei simti ca un adevarat calator aventurier.

Este, intr-adevar, un pic mai dificil sa ajungi in aceste destinatii din cauza distantelor mari ce trebuie parcurse. Este si un pic mai costisitor si trebuie sa te pregatesti un pic studiind obiceiurile locale, posibilitatile de agrement, moneda si posibilitatile de plata sau alte detalii care sa iti faca vacanta cat mai placuta. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te ingrijorezi, ba dimpotriva, sa privesti totul ca pe o adevarata aventura pentru ca, nu-i asa, excursiile pana la Varna sau Thessaloniki au devenit oarecum banale, ca o plimbare pana la Sibiu sau Oradea. Si, cu siguranta, daca alegi o [oferta pentru Japonia][2], Coreea de Sud, Peru sau alte astfel de destinatii, indrazneala ta va fi rasplatita din plin facand cunostinta in primul rand cu o cultura radical diferita de a noastra, peisaje mirifice, gusturi si arome fantastice, impresii de calatorie memorabile.

Daca mergi pentru prima data intr-o astfel de destinatie exotica, este bine sa te adresezi unei agentii de turism pentru a iti rezerva transportul si un loc de cazare sigur, testat, vazut de reprezentantii acesteia si pentru a primi sfaturi de calatorie catre tara respectiva. Si mai bine este sa te adresezi unei agentii care are in mod frecvent in portofoliu, si nu doar ocazional, oferte catre astfel de destinatii. O astfel de agentie este Free Spirit care s-a specializat in a oferi sejururi in locatii mai putin obisnuite pentru turistii romani. Desemenea ofera si pachete speciale dedicate cuplurilor pentru luna de miere, in Republica Dominicana, Insulele Canare si in insula indragostitilor Santorini. In plus, aceasta agentie are pentru anumite destinatii chiar suport local in limba romana, un ajutor extraordinar pentru acomodare, dar mai ales pentru a descoperi mai usor secretele locurilor pe care doresti sa le vizitezi.

Ce-ar fi sa schimbi un pic nisipurile de aur cu albul florilor de cires, plajele insulei Corfu cu resorturile din Punta Cana dominate de intinderile de mangrove si palmieri, iar tsatsiki-ul cu un cocktail de papaya sau ananas?
Powered by [SEO monitor][3]

[1]: http://www.free-spirit.ro/oferta/category/destinatii/america/republica-dominicana
[2]: http://www.free-spirit.ro/oferta/category/destinatii/asia/japonia-asia-destinatii
[3]: http://pinterest.com/buntstudio/seo-monitor/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here