Pentru ca se apropie inceputul anului universitar, la Bucuresti Mall, din 24 septembrie pana in 14 octombrie, are loc Time for School, campania prin care poti petrece o zi perfecta de shopping la mall.

Mii de vouchere si carduri cu oferte speciale vor fi oferite, in limita stocului disponibil, tuturor celor care vin cu carnetele de student.

Fie ca e vorba de noi colegi sau de reintalniri placute, aceasta este una dintre perioadele anului in care iti doresti sa fii la moda, cu o tinuta admirata si in tendinte, iar acum vei putea alege vestimentatia, accesoriile si produsele de ingrijire preferate din noile colectii de toamna.

Pepper, Mango, Parfois, Serena, You and me, Body Shop, Debenhams, Cosmote, Mondo, Sephora, Springfield, Women’Secret, Malvenski Cafe, Camaieu, Nordsee, Kenvelo, Lee Cooper, Gloria Jean’s, Pizza Hut, Paul sunt partenerii campaniei care te asteapta cu discounturi si surprize pentru faptul ca inca esti student.

Asa ca ia cu tine carnetul si vino la o runda de shopping! Alege piesele care iti vor aminti, in timp, de frumosii ani de studentie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here