Pe lângă rochie, coafură, machiaj și pantofi, bijuteriile sunt cele care pot adăuga aură momentului sau, din contră, pot distruge întreg ansamblul. De aceea, trebuie să faci alegerea cea mai potrivită pentru ziua în care vei purta rochia de mireasă. Iar piesele perfecte îţi vor putea contura perfect silueta, vor pune-n valoare întreaga ţinută, vor scoate-n evidenţă frumuseţea ta.

Colecţiile speciale Teilor, disponibile atât online, pe website-ul www.bijuteriateilor.ro, cât şi în Băneasa Shopping City, sunt cele mai potrivite alegeri pentru nuntă datorită diversităţii uimitoare.

Setul scrie povestea
Nu vei putea da greș cu seturile formate din colier, brățară și cercei. Desigur, acestea trebuie să se potrivească cu croiala și stilul rochiei, coafura și machiajul ales. În plus, nu este absolut necesar să porți toate piesele setului. Optează întotdeauna pentru un look simplu și elegant. Alege piese incrustate cu diamante sau perle, eleganţa lor proaspătă îţi vor da acel unic aer de zână pe care ţi l-ai visat.

Dacă ai o piesă anume pe care dorești să o porți în ziua nunții, încearcă să construiești toată ținuta în jurul acesteia – materialul din care sunt realizate celelalte bijuterii trebuie să fie același, iar cel puțin un detaliu din designul acestora să reamintească de modelul piesei centrale. La Teilor vei găsi piese realizate în diverse nuanţe de aur, ce pot fi asortate cu uşurinţă unor bijuterii cu design clasic.

Colier şi decolteu
Decolteul rochiei va dicta tipul colierului. Pentru o rochie fără bretele, specialiştii Teilor îţi recomandă un colier supradimensionat, împodobit cu detalii spectaculoase. În acest caz, cerceii vor fi delicați, iar brățara va lipsi cu desăvârșire.
Unui decolteu pătrat i se potrivește un lanţ subţire, delicat, la baza gâtului, care să aibă o formă rotundă în momentul în care este purtat. Dacă rochia de mireasă este una cu detalii complicate, colierul trebuie să fie minimalist. Perlelele, cristalele sau paietele prinse pe rochie trebuie să se regăsească și în designul bijuteriilor.

Alege un colier în V pentru o rochie cu un decolteu având aceeași formă. În funcție de complexitatea rochiei, bijuteriile trebuie să urmeze într-o manieră elegantă contururile siluetei – fără a da impresia de aspect încărcat. În acest caz, specialiştii noştri te sfătuiesc să optezi pentru bijuterii cu design minimalist şi sofisticat, precum piesele cu diamante pavé.
În schimb, decolteul asimetric trebuie să rămână simplu, fără niciun fel de accesoriu în jurul gâtului. Cerceii vor juca rolul principal în acest caz. Pentru o rochie cu spatele gol, alege un colier lung, cu detalii spectaculoase, vizibile din toate unghiurile. În vitrinele magazinului Teilor din Băneasa Shopping City vei găsi coliere unicat, realizate manual din aur şi pietre preţioase naturale.

Defineşte-te
Cerceii sunt accesorii ce nu ar trebui să îți lipsească. Modelul acestora trebuie să se asorteze cu cel al colierului. Dar, înainte de toate, cerceii îmbrăţişează şi reliefează forma chipului, dând strălucire ochilor şi evidenţiind frumuseţea buzelor. Însă, da, trebuie să fii atentă la colier, ca să nu încarci ţinuta şi să obţii efectul invers. Dacă îți dorești să porți un colier mare, optează pentru o pereche de cercei cu diamante, fini, cu șurub. Colierele delicate pot fi asortate cu cercei lungi sau rotunzi, dar niciodată cu cerceii candelabru (ei vor fi întotdeuna piese soliare, nu au nevoie de alte accesorii). Pentru o apariţie spectaculoasă, optează pentru o pereche de cercei din colecţia de bijuterii Teilor Exclusive. Dacă ai tot timpul în minte întreaga ţinută, îţi va fi uşor să decizi cum anume vei face din tine nu o mireasă, ci Mireasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here