Cu siguranta fiecare dintre noi are cel putin un loc special cu iubitul plin de semnificatie: locul in care ti-a zambit pentru prima oara, in care v-ati sarutat sau in care si-a dorit sa fii jumatatea lui pentru tot restul vietii.

E momentul sa afle toata lumea despre locurile speciale care au dat viata iubirii voastre. Intra pe pagina de [Facebook Canon Romania][1], acceseaza aplicatia Canon Days si pana pe 8 iunie iti poti incarca fotografia cea mai draga sufletului tau.

Poti castiga marele premiu un Canon 70D cu obiectiv 18-135mm IS STM și un album foto Canon sau unul dintre celelalte premii ale campaniei: expozitie foto, albume si ghiduri Canon.

Canon te asteapta pe 15 iunie la evenimentul Canon Days, dedicat tuturor iubitorilor de fotografie. Timp de o zi, pasionații vor putea vizita si participa in mod interactiv la cele cinci ateliere susținute de fotografii profesioniști aleși pentru promovarea aplicației Canon Days. [Cătălin Oprițescu][2], [Andreea Retinschi][3], [Cristian Vasile][4], [George Stan][5] și [Sabin Stănescu][6] vor sustine ateliere de fotografie pentru cei interesati de obtinerea fotografiei perfecte. Daca iti doresti un portret realizat de Andreea Retinschi sau preferi o poza cu tine in rochia de mireasa, facuta de George Stan, atunci te asteptam la Canon Days. Il poti lua si pe iubitul tau cu tine, mai ales ca vor exista momente de actiune cu skateri, artisti graffiti. De asemenea, o masina pentru drifturi va fi adusa special pentru a fi fotografiata in ziua respectiva.

Program eveniment Canon Days – 10:00-22:00
10:00 – 22:00 – Expozitia dedicata castigatorilor aplicatiei de Facebook Canon Days
10:00 – 12:00 – Testare produse Canon (aparate, obiective, blituri portabile, binocluri)
12:00 – 19:00 – Workshop fotografie Sport, workshop fotografie Eveniment, workshop fotografie Moda
14:00 – 21:00 – Workshop fotografie Portret si worshop fotografie Peisaj
14:00 – 18:00 – Atelier pentru copii cu Dan Besliu

Afla mai multe de pe pagina de [Facebook Canon Romania][7]

Canon si Miresici va invita la Canon Days!Participa la [concurs][8] si ai sansa sa castigi o sedinta foto sustinuta de George Stan, impreuna cu un album la finalul sedintei.

[1]: https://www.facebook.com/canonromania/app_730960246927335
[2]: http://www.lightaholic.com
[3]: http://www.delirium.ro
[4]: http://www.igu.ro
[5]: http://www.georgestanphotography.com
[6]: http://www.drift.ro
[7]: https://www.facebook.com/canonromania
[8]: https://www.miresici.ro/forum/showthread.php?t=35487

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here