“Aranjamentele florale sunt produsul dragostei pentru flori si filosofiei MyRetroFlowers. Fie ca ma gandesc la un buchet de flori sau la aranjamentele florale in cadrul unui eveniment, sunt foarte atenta in alegerea florilor, design-ului, cromaticii astfel incat sa ofer servicii premium clientului. Florile sunt importate direct de pe cea mai mare bursa de flori din Olanda iar personalizarea prinde contur in functie de trairile, inspiratiile si preferintele clientului.”, Florentina TUDOR, designer floral.

Doua persoane se pot indragosti pe neasteptate, in cele mai imposibile situatii: intr-o librarie, traversand la semafor, la un concert, asteptand trenul sau alegand ciocolata preferata.

Pe toti cei care sunteti indragostiti sau va indragostiti in acest moment, MyRetroFlowers va asteapta in perioada 6-14 februarie 2015, la Sala Dalles, in intervalul orar 10.00-20.00 cu emotii si surprize din sertarul de povesti! Tu ce flori alegi sa spui “te iubesc!”?”

Pentru mai multe surse de inspiratie, puteti vizualiza cateva din aranjamentele pregatite pentru diverse evenimente la adresa www.myretroflowers.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here