Snagov Club

Fiecare eveniment e unic și fiecare dintre ele merită cadrul cel mai potrivit. Acest lucru este oferit de varietatea și flexibilitatea spațiilor de la Snagov Club, care permit desfășurarea oricărui tip de eveniment: de la nunți și botezuri, la teambuildinguri și conferințe. Multitudinea dotărilor, experiența vastă a personalului pe care-l găsiți aici, dotările tehnice independente a tuturor pavilioanelor, toate fac ca întreaga locație, adică restaurantele, pavilionul, grădina și piscina-bar să poată funcționa împreună sau independent.

Poate preferați Pavilionul de pe Lac pentru evenimentul dumneavoastră. Acesta are o capacitate de 100-250 de persoane și este perfect pentru evenimentele mari: cocktailuri, lansări de produse, conferințe de presă, prezentări, sesiuni de training, seminarii etc. Terasa pavilionului poate fi suplimetată cu încă 50-100 de locuri în caz de nevoie. Locul oferă o lumină naturală, plăcută și caldă, și de asemenea oferă o perspectivă minunată asupra lacului. Pavilionul este dotat cu sistem propriu de sonorizare, ecran și Internet. Un loc minunat, unde invitații dumneavoastră se vor simți bine.

Grădina Versailles este genul de loc ideal pentru evenimente în aer liber și este preferata tuturor în sezonul cald. Grădina are o capacitate de 126 de persoane și este structurată pe două niveluri. Este un loc versatil, pentru că se pot alege locuri atât la soare, cât și sau la umbra, iar mesele pot fi, la nevoie, separate sau unite. Grădina vă va fermeca cu șarmul e unic și natural.

Cele două saloane fermecătoare, Salonul Britanic și Salonul Francez, sunt destinate mai degrabă evenimentelor cu număr restrâns de persoane. Salonul Britanic are o capacitate de 40 de locuri salonul Britanic, Salonul Francez are 38 de locuri. Partea cea mai bună este că cele două spații sunt flexibile și pot funcționa atât împreună, cât și separat.

În rest, cele 22 de camere ale hotelului sunt pregătite să ofere tuturor participanților momentele de relaxare totală și confort deplin, după o zi încărcată cu activități de neuitat. Nu veți regerta nicio clipă dacă optați să vă țineți evenimentul dumneavoastră special la Snagov Club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here