Sfaturi pentru mireasa

In primul rand, relaxeaza-te si lasa-l pe el sa conduca.

Probabil ca l-ai fortat putin sa ia lectii de dans, asa ca acum incurajeaza-l spunandu-i cat de bucuroasa esti ca face asta pentru tine si cat de bine se descurca.

Nu te sprijini prea tare pe umarul si de bratele lui in timp ce dansati.

Verifica lungimea rochiei de mireasa, astfel incat sa fii sigura ca poti dansa in mod comfortabil cu ea. Trebuie sa fii sigura ca rochia nu este prea lunga si ca partenerul nu va calca pe ea.

Daca ati stabilit o coregrafie, nu te bloca mental la ea. Cel mai important e sa te relaxezi si sa urmezi pasii pe care ii cere partenerul. Ca si in viata, important este sa inveti sa cooperezi, sa fii flexibila. Acum sunteti o echipa!

Repeta o data sau de doua ori pe saptamana cu pantofii pe care ii vei purta la nunta.

In timp ce dansezi, priveste intotdeauna diagonal peste umarul drept al partenerului. Astfel el poate vedea incotro se indreapta, iar chipul tau va aparea in fotografii.

Nu privi niciodata in jos in timp ce dansezi. Indiferent ce se intampla, relaxeaza-te si continua sa dansezi, urmeaza-ti partenerul.

Sfaturi pentru mire

– Partea cea mai interesanta este ca vei invata sa conduci, sa detii controlul, iar partenerei tale nu numai ca ii va face placere, dar te va si indemna sa o faci!

– Tine minte, daca tu nu conduci, o va face ea! Daca tu nu conduci, ea nu te poate urma! Condu-o in mod ferm, dar delicat.

– Priveste drept inainte (nu la picioare) in timp ce dansezi. Chiar daca nu iti vine sa crezi, picioarele tale vor functiona fara sa te uiti la ele.

– Asculta muzica si tine ritmul. Alege o melodie care are un ritm usor de ascultat. Asculta-l si incearca sa vizualizezi pasii pe care ii ai de facut in fiecare moment al melodiei.

– Daca nu reusesti sa reperezi ritmul, cere ajutorul instructorului sau partenerei.

– Incearca sa repeti macar de doua ori pe saptamana cu partenera. Cu cat repetati mai mult, cu atat mai relaxati va veti simti si veti arata in seara nuntii.

– Nu dansa pe varfuri. Fiecare pas in fata trebuie facut ca la mers, cu calcaiul atingand primul podeaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here