Membrii Cognac Club Rémy Martin prezenti la eveniment au descoperit alaturi de Laurentiu Achim, Somelierul oficial al Clubului, gustul excelentei conferit de multitudinea de arome florale si fructate, tonurile condimentate si textura catifelata Rémy Martin XO Excellence.

In plus, a fost lansata in premiera in Romania o editie exclusivista si limitata: Rémy Martin XO Excellence Gold, parte a familiei cognacului fin XO Excellence. Creata special pentru iubitorii de cognac, XO Gold pastreaza acelasi gust fin al binecunoscutului Rémy Martin XO Excellence. Este ambalata intr-o cutie artizanala care contine elemente aurii ce pot fi intalnite si pe sticla, oferind acestei bauturi o finete deosebita.

Ca de fiecare data, Executive Chef Henrik Sebok C.M.C. si Chef Catalin Scarlatescu au fost alaturi de iubitorii de cognac, pregatind un meniu special. Cei prezenti la intalnirea Cognac Club Rémy Martin au avut posibilitatea sa descopere moduri de degustare si asocieri potrivite de meniu.

Degustarea a fost completata de aroma persistenta a cigar-ului Partagas Aristocrats, oferit de Brands International. Aroma inconfundabila de lemn si pamant a trabucurilor Partagas vine din atenta selectie de tutun din renumita regiune Vuelta Abajo. Mai mult, in cadrul acestui eveniment, invitatii au avut ocazia sa cunoasca tehnica de a rula un trabuc direct de la o torcedora din Cuba.

Incepand cu 28 septembrie, in ultima joi a fiecarei luni, exceptand lunile ianuarie, iulie si august, Cognac Club Rémy Martin organizeaza o noua serie de intalniri lunare prin care ofera tuturor participantilor posibilitatea de a se alatura lumii exclusiviste a Cognac Club Rémy Martin. Astfel, accesul la intalnirile Cognac Club se va face pe baza unui card de membru sau a unui voucher de intrare. Mai multe detalii pe www.cognacclub.ro/produse.

O parte din taxa de membru Cognac Club Rémy Martin va fi donata catre fundatia Noi Orizonturi – Familia. Aceasta este o asociatie nonprofit din Romania, al carei scop este de a imbunatati calitatea vietii membrilor comunitatii.

Cognac Club Rémy Martin este locul potrivit pentru toti cei care isi doresc o experienta inedita din lumea cognacului, sa savureze un meniu preparat cu cognacul oferit spre degustare, sa descopere un trabuc care sa evidentieze aroma acestei bauturi si nu in ultimul rand o modalitate de socializare extrem de placuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here