Grandoarea şi rafinamentul anilor ’20 îşi pune amprenta şi asupra nunţilor, de la aranjamentul mesei până la designul tortului sau apariţiile mirilor, totul fiind menit să strălucească în ziua căsătoriei. În acest sens, Borealy – Bijuterii de Mireasa, reputat brand autohton pe piaţa bijuteriilor şi cadourilor highclass, a alcătuit o colecţie de accesorii preţioase dedicate miresei şi adaptate noului trend în materie de bijuterii. Piese must have, elaborate şi cu încrustaţii de pietre preţioase, pe fondul metalelor nobile şi cu un design răpitor, bijuterii pline de emoţie şi strălucire, dedicate miresei perfecte.

Alegerea nu este tocmai uşoară, depinzând de stilul şi sufletul fiecărei femei, însă aşa cum toate visăm să fim protagonistele nunţii perfecte, bijuteriile ce ne vor pune în valoare graţia şi frumuseţea trebuie să fie, fără doar şi poate, desăvârşite. Aşadar, care sunt cele patru bijuterii must have pentru nunta perfectă, ce accesorii alegem pentru a complimenta cu stil rochia de mireasă?

Coliere fabuloase, în armonie cu stilul miresei

Chiar dacă rochia de mireasă este definitorie întregii apariţii din ziua nunţii, bijuteriile sunt cele care îţi desăvârşesc strălucirea. Nu neglija importanţa acestora, mai ales daca e vorba de alegerea colierului.

În vogă sunt modelele dantelate, cu fine broderii încrustate cu pietre preţioase şi cristale de diamant, ţesute cu valoroase sclipiri în superbe design-uri. Mireasa modernă şi elegantă poate opta pentru coliere ce aduc în prim plan pandantive bătute într-o multitudine de cristale Zirconiu Simulated Diamonds, precum colierul Dantelle Duchesse, din colecţia de bijuterii pentru nuntă Borealy. Pe de altă parte, rochia de mireasă cu decolteu în V cere un colier îngust, care să coboare cu eleganţă pe pieptul miresei, precum Precious Diamonds Colier.

De asemenea, decolteul în formă de inimă va fi pus în valoare printr-un colier simplu, stilat şi luxos, Incomparable Brilliant fiind o alegere excelentă pentru miresele clasice. Nu ezita să optezi pentru modele impunătoare de coliere, atâta vreme cât alegerea ta se va asorta rochiei, stilului şi sufletului tău!

Alege brăţara perfectă pentru ziua nunţii

Precum în cazul celorlalte bijuterii de nuntă, brăţara trebuie să fie în armonie cu rochia şi celelalte accesorii purtate de mireasă: inelul, colierul, diadema şi cerceii. Punctând această regulă, aveţi frâu liber în alegerea bijuteriei de pe încheietura mâinii şi nu veţi avea cum să daţi greş dacă optaţi pentru un remarcabil set de bijuterii, precum Dantelle Iris – alcătuit din colier, cercei, brăţarăşi inel. Pe de altă parte, brăţările cu designuri romantice, decorate cu cristale Swarovski în formă de inimă vor complimenta apariţiile viitoarelor doamne celebrând, în cel mai rafinat mod, iubirea.

Trebuie avut în vedere şi materialul din care au fost făurite celelalte bijuterii ce vor întregi look-ul de mireasă, evitând, spre exemplu, asocierea aurului galben cu aurul alb. Dacă optaţi pe strălucirea şi nobleţea acestuia din urmă, brăţaraIncomparable Brilliant Tennis este o alegere uşor de accesorizat şi sclipitoare pentru cea mai importantă zi din viaţa ta. Iar dacă vrei să bifezi o apariţie monumentală, alege brăţara Luxury Bride by Borealy, inspirată de grandoarea bijuteriilor opulente din „Marele Gatsby”.

Cercei pe măsura unei regine

Şi în materie de cercei, piesele must have ale momentului predau garda modestiei în virtutea modelelor filigranate, de o rară fineţe şi cu accente orientale şi supradimensionate. Chipul miresei moderne va fi încadrat cu rafinament şi strălucire de cerceii tip „ciorchine”, cu încrustaţii de pietre preţioase în monturi de argint şi aur. Accentele orientale ale cerceilor Chandelier Oriental Mini Diamonds sunt „en vogue” şi completează cu rafinament ţinuta de nuntă, miresele care optează mai degrabă spre o strălucire discretă putând alege cerceii Chandelier Love, cu un model plin de romantism şi strălucire. Domnişoarele cu părul scurt sunt sfătuite să opteze pentru cerceii tip şurub, la rândul lor făuriţi manual şi plini de rafinament, precum cei incluşi în setul Amour by Borealy.

Descoperiţi colecţia Borealy de cercei pentru nuntă şi lăsaţi-vă inspirate de noile design-uri ale momentului, perfecte pentru a da strălucire ţinutei de mireasă şi amintirilor de mâine!

Diademe pline de roialitate, pentru apariţii cuceritoare

Tiarele sunt accesorii preţioase de mare efect şi pe care, în afara momentului când îmbrăcăm rochia de mireasă, nu prea avem ocazia să le purtăm. Accesorizată cu diadema portivită, orice femeie va arăta precum o regină, iar sfatul nostru este să nu rataţi unica ocazie de a purta o astfel de podoabă regală. Pune în valoare chipul, machiajul şi coafura miresei, rochia şi rafinamentul întregii înfăţişări.

În privinţa tiarei, regula de accesorizare este simplă: pe cât de complicat sau elaborat se va dovedi croiul rochiei de mireasă, pe cât de multe ştrasuri sau aplicaţii prezintă aceasta – pe atât de simplă trebuie să fie diadema şi viceversa. Anul acesta se poartă diademele cu încrustaţii de cristale, cu modele florale sau cu design regal, ce au darul de a amplifica strălucirea şi splendoarea întregii apariţii. Colecţia Borealy de tiare pentru nuntă este inspirată, în mare parte, de grandoarea bijuteriilor regale şi pune accent pe luxul cristalelor Swarovskişi impetuozitatea aurului alb, în designuri elaborate, cuceritoare, pe măsura unei regine. Tiara Angel, spre exemplu, va atribui note princiare oricărei mirese, este uşor de accesorizat şi remarcabilă prin fineţea designului, strălucire şi frumuseţe.

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa unei femei şi momentul când fiecare viitoare doamnă îşi doreşte să fie, realmente, cea mai frumoasă. Este una dintre puţinele ocazii când în virtutea strălucirii renunţăm fericite la modestie şi îndrăznim să atingem perfecţiunea. Vă dorim, din tot sufletul, să fiţi cea mai inspirată, strălucitoare şi răpitoare stea din ziua nunţii voastre şi vă invităm să vă lăsaţi inspirate de poveştile şi emoţiile bijuteriilor Borealy.

Să aveţi parte de o nuntă de basm şi o viaţă împlinită alături de norocosul partener!

Descopera aici intrega colectie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here